Bitcoin (BTC) $ 61,987.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,417.12 0.31%
BNB (BNB) $ 562.51 0.25%
Solana (SOL) $ 143.14 0.86%
XRP (XRP) $ 0.53113 0.63%
Cardano (ADA) $ 0.349651 1.18%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10866 0.50%
Al veya Sat Paribu

1inch Network, Coinbase’in Base ağı için yenilikçi adımlar atıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto dünyasında devrim niteliğinde bir hamle daha! 1inch Network, Coinbase’in Layer 2 çözümü olan Base ağına özel yeniliklerle merkezi olmayan borsa toplama ve limit emir protokolleri sunuyor.

Base Kullanıcıları için Limit Emir Özelliği

1inch Network, Coinbase’in Layer 2 çözümü olan Base ağında yenilikçi bir adım atıyor. Atılan bu yeni adımla birlikte merkezi olmayan borsa toplama ve limit emir protokolleriyle kullanıcılara yeni bir deneyim sunuluyor.

Bu yeni protokol, takas oranlarını en uygun hale getirebilmek için Uniswap, Balancer, SushiSwap ve Base Swap gibi popüler DEX’lerden likidite toplama kapasitesine sahip olacak. Aynı zamanda, limit emir özelliği sayesinde Base kullanıcıları, piyasa fiyatı belirledikleri değere geldiğinde belirledikleri fiyatlar üzerinden rahatça işlem yapabilecekler.

1inch Network’ün kurucu ortağı Sergej Kunz, Base’in özellikle Coinbase gibi dev bir şirket tarafından destekleniyor olmasının bu teknolojiye olan güveni artırdığını belirtti. Geçen hafta, 1inch’in toplamda 1 milyar doların üzerinde işlem hacmine ulaşarak merkezi olmayan borsa toplama sektöründe ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Bu başarılı platform, Optimism, Arbitrum ve zkSync Era gibi Layer 2 ağlarına entegrasyon yapmış bulunmakla birlikte Ethereum, BNB Chain ve Avalanche gibi Blockchain teknolojilerini de aktif olarak desteklemekte.

Yazar: Burak Köse

Alman hükümetinin Bitcoin transferi sürüyor: Ne kadar taşıdılar?

Alman Federal Kriminal Polis Ofisi (BKA), Pazartesi günü yaklaşık 95 milyon dolar değerinde olan 1.500 Bitcoin’i Bitstamp, Coinbase ve Kraken gibi çeşitli kripto borsalarına aktardı. Arkham’ın sağladığı bilgilere göre, bu işlem Alman hükümetinin 19 Haziran’dan bu yana farklı borsalara taşınan yaklaşık 220 milyon dolar değerindeki Bitcoin’i kapsayan bir dizi işlemden biri. Alman hükümeti, bu Bitcoin’leri ...

Bağlantıyı kopyala