Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

3AC Davasında Kurucular Mahkemeye Çağrıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto dünyasında son dönemin en büyük yıkılışlarından birine ev sahipliği yapan Three Arrows Capital, dava süreci ile boğuşmaya devam ederken yatırımcıların üzerindeki baskısı artıyor. Bu noktada Bir New York yargıcı, tasfiye memurları çöken kripto fonunu tasfiye etmeye çalışırken Three Arrows Capital’in kurucularına karşı mahkeme celbi çıkarmayı kabul etti.

3AC Davasında Kurucular Mahkemeye Çağrıldı

3AC Davasında Yargıç Kurucular için Mahkeme Celbini Kabul Etti

New York’un Güney Bölgesi’nden gelen belge, ilgili kurucular Su Zhu ve Kyle Davies‘in yanı sıra, hedge fonunun misli olmayan token kolu Starry Night Capital de dahil olmak üzere ilişkili olan bir dizi başka kişi ve şirketi gün yüzüne çıkarmış durumda. Bu noktada daha da derinleşen dava sürecinde yargıç, daha net bir süreç için Three Arrow Capital’den Su Zhu ve Kyle Davies‘i ABD iflas davasında mahkemeye çağırdı.

İflas yargıcı Martin Glenn, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Dış Temsilciler ve temsilcileri, Kuruculara, Yatırım Yöneticilerine ve Three Arrows’un işleri hakkında bilgi sahibi olabilecek diğer herkese belge ve tanıklıkların ibraz edilmesi için mahkeme celbi göndermeye yetkilidir”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Morgan Stanley: Yapay zeka trendi hızlanıyor

Bankacılık devi Morgan Stanley, yapay zeka trendinin hız kazandığını açıkladı. Banka, şirketlerin yaklaşık yüzde 15’inin yılın ilk yarısında makine öğrenimi uyguladığı ve maliyet analizi yaptığını bildirdi. Morgan Stanley’den yapay zeka raporu Morgan Stanley, ilk yarı bilanço sezonunda yapay zeka (AI) konusunu tartışan şirketlerde bir dönüm noktası yaşandığını ifade etti. Şirketlerin yüzde 15’inin makine öğrenimini kullanarak ...

Bağlantıyı kopyala