Bitcoin (BTC) $ 62,006.61 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,421.87 0.08%
BNB (BNB) $ 562.73 0.25%
Solana (SOL) $ 143.33 0.83%
XRP (XRP) $ 0.53041 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349932 1.37%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109081 0.39%
Al veya Sat Paribu

Molecule, Web3 Girişimleri için 13 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Tıbbi araştırma projelerinin merkezi olmayan özerk kuruluşlar (DAO) aracılığıyla fon alabileceği bir platform olan Molecule, biyoteknoloji girişim sermayesi şirketi Northpond Ventures tarafından yönetilen bir finansman turunda 13 milyon dolarlık yatırım aldı.

Molecule, Web3 Girişimleri için Yatırım Aldı

merkezi olmayan özerk kuruluşlar (DAO) aracılığıyla fon alabileceği bir platform olan Molecule, 13 milyon dolarlık yatırım aldığı turdaki diğer katılımcılar arasında Backed VC, Shine Capital, Speedinvest ve eski Coinbase CTO’su Balaji Srinivasan yer aldı. Söz konus bu yatırım Molecule’ün Web3 alanındaki ilk adımı diyebiliriz.  

molecule web3 girisimleri icin 13 milyon dolarlik yatirim aldigsa

Molecule kurucu Tyler Golato konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklamalarda bulundu:

Daha geniş vizyon, yalnızca araştırmaları finanse eden DAO’lardan değil, aynı zamanda umarım ilaç şirketlerinden ve genel kamuoyunun bu araştırma projelerine yatırım yapmasından oluşacak bir DeSci ekosistemi yaratmaktır.

Molecule, bu ekosistemi, araştırmacıların fikri mülkiyeti işaret etmeyi amaçlayan, NFT’ler olan projeleri listelemek için bir pazar yeri olan platformu aracılığıyla inşa etmeyi amaçlıyor. Golato ayrıca Web3’ün temellerini lider yatırımcısına açıklamak zorunda olduğunu da söyledi. 

Yazar: Sena Karakılıç

WOO Coin Nedir? WOO Coin Yorum ve Geleceği

WOO Ağı, CeFi’nin DeFi ile buluştuğu derin bir likidite ağıdır. Bir yatırımcıysanız, yatırım dünyasında devrim yaratan ücretsiz ve rahat ticaret uygulaması Robinhood’u duymuş olabilirsiniz. Robinhood’un kriptoyu desteklediğini de duymuş olabilirsiniz. Bununla birlikte, Robinhood kripto tüccarları, bir avuç desteklenen kripto para birimini satın almak, tutmak veya satmaktan başka bir şey yapamazlar. Popüler altcoinlere girmek veya kripto varlıklarınızı cüzdanlar arasında aktarmak istiyorsanız bu sınırlayıcı ...

Bağlantıyı kopyala