Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Huobi, Faaliyetlerini Yeni Zelanda’ya Genişletiyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsaları faaliyetlerini birçok farklı alana genişletmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsası Huobi, bu kez faaliyetlerini Yeni Zelanda’ya genişletecek. Söz konusu açıklama Twitter üzerinden yapıldı.

Huobi, Borsa Faaliyetlerini Yeni Zelanda’ya Taşıyor

Küresel kripto para borsası Huobi, bugün yaptığı bir açıklamaya göre, artık o ülkenin Finansal Hizmetler Sağlayıcı Kaydı’na kaydolduktan sonra hizmetlerini Yeni Zelanda‘da sunabilecek. Bunun yanında yapılan açıklamada, tüm borsaların yerel kullanıcılara hizmet sunmadan önce bu düzenleyici kuruma kaydolması gerektiği belirtildi.

huobi faaliyetlerini yeni zelandaya genisletiyorgf

Kripto para borsası Huobi resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Huobi, Yeni Zelanda’nın Finansal Hizmetler Sağlayıcı Kaydı’nda (FSPR) başarıyla aldı! Bu, ülkedeki kripto işimizi genişletmeye yönelik ilk adımımızı temsil ediyor.

Singapur merkezli Huobi, son zamanlarda Latin Amerika kripto borsası Bitex’i satın alarak bu bölgedeki varlığını artırdı. Huobi genişleme çalışmalarının yanında yerel düzenleyici makamlar tarafından lisanslı bir dijital ticaret platformu olarak listeden çıkarıldıktan sonra Tayland’daki operasyonunu kapatma kararı aldı.

Yazar: Sena Karakılıç

BTCHaber Özel | Paribu CEO’su Yasin Oral Röportajı

Türkiye’nin lider kripto para borsası Paribu‘nun CEO’su Yasin Oral’la kripto paralar, Blockchain ve Paribu’nun hedefleri ile ilgili kısa bir söyleşi gerçekleştirdik. Yasin Oral, kripto paraların geleceği, Paribu’nun 2020 yılındaki yatırımları, kripto paranın Türkiye’de gelişimi için neler yapılması gerektiği gibi konularla ilgili görüşlerini bizimle paylaştı. Twitter LinkedIn E-posta Yazdır Bağlantıyı Kopyala

Bağlantıyı kopyala