Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Deloitte ve NYDIG, Bitcoin ile Hizmet Sunmak için Ortak Oldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para birimlerinin hızla gelişme kaydetmesi ile beraber birçok büyük banka bu alandaki çalışmaları için ortaklıklar kurmaya başladı. Son olarak dünyanın en büyük muhasebe ve denetim şirketi Deloitte ve NYDIG, Bitcoin (BTC) ile bankacılık hizmetleri sunmak için ortaklık kurdu.

Deloitte ve NYDIG, Bitcoin ile Hizmet Sunmak için El Ele Verdi

Küresel bir profesyonel hizmetler kuruluşu olan Deloitte ve lider bir Bitcoin şirketi olan NYDIG, bugün Deloitte’in işletmelerinde kripto varlık yeteneklerini artırmaya yardımcı olmak için el ele verdi.

big four accounting firm deloitte forges partnership with ava labs to leverage avalanche blockchain 1200x675 1

NYDIG, bankacılık, tüketici sadakati ve ödül programları, çalışanlara sağlanan faydalar ve daha fazlası gibi Bitcoin ürünlerini içeren birçok alanda Deloitte’in Blockchain ve kripto varlık uygulamasıyla birlikte çalışacak.

NYDIG başkanı Yan Zhao ortaklık ile ilgili olarak şunları söyledi:

Müşterilere en yüksek mevzuata uygunluk standartlarına sahip sınıfının en iyisi bir deneyim sunmak için, geleneksel finansal altyapının dijital varlık altyapısıyla birlikte çalıştığı bir dünya öngörüyoruz. Bitcoin cüzdanlarını mevcut kullanıcı deneyimlerine yerleştirerek, Bitcoin ödül programlarını güçlendirerek ve Bitcoin güvenli kredilendirme sağlayarak herkese Bitcoin getirme yolculuğuna çoktan başladık.

Yazar: Sena Karakılıç

Kripto Dünyası için Ekim Ayı Kötü Geçti: Hacktober

Kripto dünyası için hack saldırıları ve dolandırıcılık çok da nadir bir şey değil. Artan popülarite ile birlikte hacker’ların da odak noktası hâline gelen bu sektör, milyonlarca dolarlık saldırıya maruz kaldı. Ancak 2022’nin Ekim ayı, belki de en fazla saldırının yaşandığı ay olarak tarihe geçti. Öyle ki Chainalysis, Ekim ayını ‘Hacktober‘ olarak adlandırdı. Kripto Dünyasında Yıl ...

Bağlantıyı kopyala