Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

BlackRock CEO’su: Bitcoin Küresel Bir Piyasa Varlığına Dönüşebilir

   önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük varlık yönetimi firmalarından Black Rock’ın CEO’su Larry Fink, Bitcoin hakkında olumlu düşünüyor.

Fink’e göre Bitcoin, birçok insanın dikkatini çekiyor ve kripto para piyasası ise hala diğerlerine kıyasla nispeten küçük durumda. Fink ayrıca, kripto para adlı bu yeni varlık sınıfının küresel çapta işlem gören bir piyasa varlığına dönüşebileceğini düşünüyor. 

Bu açıklamaları ile Larry Fink de geleneksel finans sektöründe Bitcoin hakkında olumlu düşünen isimler arasına katıldı. Daha önce milyarder hedge fonu yöneticileri Stanley Druckenmiller ve Paul Tudor Jones II de Bitcoin hakkındaki olumlu görüşlerini paylaşmıştı.

Fikrini Değiştirdi

Aslında Fink, daha önce Bitcoin hakkında olumsuz bir takım yorumlar yapmıştı. Bitcoin’in yasal olmadığını ve Bitcoin’e olan talebin yalnızca kara para aklamaya olan ilgiyi gösterdiğini iddia etmişti. CEO, şimdi ise Bitcoin’in küresel bir piyasa varlığına dönüşebileceği açıklamaları ile yeniden gündemde. 

Yazar: BTCHaber

Core Scientific, NYDIG ile 38,6 Milyon Dolarlık Anlaşma Yaptı

Bitcoin madencilik şirketi son zamanlarda artan maliyetler ve düşen kripto para birimleri fiyatları sebebiyle zor günler geçiriyordu. Zor durumdaki Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Core Scientific bu süreçten kurtulmak için kısa bir süre önce iflas başvurusunda bulunmuştu. İflas başvurusunda bulunan Core Scientific, NYDIG ile 38,6 milyon dolarlık anlaşma yaptı. Core Scientific, NYDIG ile Anlaşma Sağladı Kripto para ...

Bağlantıyı kopyala