Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Morgan Stanley’den Ethereum Proof-of-Stake Geçişi ile ilgili Açıklama

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Morgan Stanley‘nin bugün yayınladığı bir raporda, Ethereum‘un planlandığı gibi hisse kanıtına (PoS) geçmesi durumunda madencilere olan ihtiyacı ortadan kaldıracağını, grafik işleme birimlerine (GPU’lar) olan talebi yavaşlatacağını ve enerji gereksinimlerini önemli ölçüde azaltacağını söyledi.

Morgan Stanley: Ethereum Proof-of-Stake Geçişi GPU’lara Olan Talebi Yavaşlatacak

Morgan Stanley Ethereum Proof-of-Stake geçişi ile ilgili bir rapor yayımladı. Raporda, Ethereum geliştiricileri birleşmenin Eylül ayına kadar ve potansiyel olarak Ağustos ayına kadar gerçekleşmesini düşünüyor. Ancak önceki gecikmeler göz önüne alındığında, bunun gelecek yılın başlarına ertelenmesinin şaşırtıcı olmayacağını söyledi.

morgan stanley den yeni bitcoin hamlesi141919 0

Banka, net ETH arzının birleştirmeden sonra düşmesinin beklendiğini ve bu bilgisayarların diğer kripto para birimlerini madenciliği yapması şu anda karlı olmadığı için, Ethereum madencilerinin büyük olasılıkla Birleştirmeden sonra kullanılmış GPU ekipmanlarını satacağını söyledi. hatta daraltıcı hale gelir, bu nedenle tüm madencilerin bahisçi olması olası değildir.

Raporda, PoS’a geçişin, Ethereum’un saniyedeki işlem sayısı gibi ölçekleme sorunlarını çözmeyeceği veya işlem ücretlerini düşürmeyeceği belirtildi.

Yazar: Sena Karakılıç

KYC Nedir? Know Your Customer Ne Demek?

Müşterini Tanı (KYC) yani Know Your Customer, finansal kurumların riskleri önlemek için müşterilere uygulanan kontrol prosedürleridir. Bu bilgiler kullanıcıların adres, telefon bilgilerini ve kimlik bilgilerini içermektedir. Tüm bu adımlar tamamlandığında artık KYC uyumlu olunmuş olur. KYC, müşteriye herhangi bir öneri yapılmadan önce her müşterinin genel finansal durumunu değerlendirmek açısından çok önemlidir. Kimlik doğrulama ile alınan ...

Bağlantıyı kopyala