Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Ledger, DeFi Protokolü Alkemi Earn ile Ortaklık Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto sektörünün hızla gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki ortaklıklar da artış gösterdi. DeFi protokolü Alkemi Earn tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre; Ledger donanım cüzdanları için bir uygulama olan Ledger Live ile sorunsuz bir şekilde entegre edilecek.

Ledger, DeFi Protokolü Alkemi Earn ile İş Birliği Yaptı

Donanım cüzdan üreticisi Ledger, Alkemi Earn ile yaptığı entegrasyonla ilk kez kullanıcılarına getiri kazandırma özelliği getirdi. Bu entegrasyonla birlikte Ledger cüzdanlarına eşlik eden bir yazılım uygulaması olan Ledger Live’ın tüm kullanıcıları uygulamadan çıkmadan kredi alabilecek.

Ledger, kullanıcılara dijital varlıkları borsalardan veya diğer protokollerden vazgeçmeden satın alma ve kullanma yolu sağlamayı amaçlıyor. Ledger’in uluslararası geliştirme başkan yardımcısı JF Rochet Salı günü yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Alkemi ile Ledger kullanıcıları, merkezi koruyucular olmadan kriptonun tüm avantajlarından yararlanırken varlıklarını büyütmek için daha fazla yola sahip olacak.

Son olarak Ledger, NFT endüstrisine giriş yaptığını açıkladı. Şirketi işletmeler için NFT’lerin alım, satım ve oluşturulmasını daha güvenli hale getirme imkânı sunuyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Ethereum’da Shanghai-Capella Etkisi!

Ethereum Blockchain ağı hali hazırda Bitcoin’de olduğu gibi Proof of Work konsensüs yapısına sahiptir. Ancak bu konsensüs yapısı, her ne kadar çok güçlü bir savunma ve kararlılık sunsa da, günümüzde pek verimli bir yöntem olarak görülmemekte. Bu yüzden hem GAS ücretlerini azaltmak, hem de işlem verimliliğini attırmak adına Ethereum Foundation ağı Proof of Stake mekanizmasına ...

Bağlantıyı kopyala