Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

BVI Mahkemesi, Three Arrows Capital’in Tasfiyesine Karar Verdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son günlerin en çok dikkat çeken konularından olan Three Arrows Capital ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam diyor. Sky News’in haberine göre, Britanya Virjin Adaları merkezli bir mahkeme, zor durumdaki riskten korunma fonu Three Arrows Capital’in tasfiyesine karar verdi . 

BVI Mahkemesi’nden Three Arrows Capital’in Tasfiye Kararı

Kripto para odaklı bir hedge fonu olan Three Arrows Capital, küresel dijital varlık sektörünü içine alan krizi derinleştirerek tasfiye sürecine girdi.

Three Arrows Capital

Kısa süre önce kripto para yatırım fonu Three Arrows Capital potansiyel bir iflasla karşı karşıya olduğunu belirtmiştik. FTX, Deribit ve BitMEX’in; Three Arrows Capital’in (3AC) pozisyonlarını tasfiye ettiğini açıkladı.

Three Arrows Capital’daki kriz, bu ayın başlarında bir kripto komisyoncusu olan Voyager Digital’in yüz milyonlarca dolarlık bir krediyle ilgili olarak bir temerrüt bildirimi yayınlamayı düşündüğünü söylediğinde vurgulandı. Bunun yanında BVI’da Three Arrows’u tasfiye etmek için 27 Haziran’da bir mahkeme emri çıkarıldığını doğruladı.

Son olarak belirtmek gerekirse kısa süre önce kripto borsaları FTX, Deribit ve BitMEX, 3AC olarak bilinen kripto hedge fonunun marj çağrılarını karşılamamasının ardından geçtiğimiz hafta Three Arrows Capital‘in pozisyonlarını tasfiye etti.

Yazar: Sena Karakılıç

Dünyadaki Yeni Konjonktürü Anlama Rehberi (2)

Şu anda dünyada algılamamız gereken bir gerçek var: Amerika ve Birleşik Kırallık yüz yıl sonra yeniden karşı karşıya gelmiş durumda. Bu iki ülke iki büyük sermaye grubunun etiket olarak, sembolik olarak önünde duruyorlar. İçine girdiğimiz yeni konjonktür bunun sonucu. Geçen haftaki yazımda bu durumu incelemeye başlamıştım, bu hafta bu incelemenin Türkiye’yi de içeren önemli kısmına ...

Bağlantıyı kopyala