Bitcoin (BTC) $ 62,155.65 1.14%
Ethereum (ETH) $ 2,419.71 1.60%
BNB (BNB) $ 563.93 2.19%
Solana (SOL) $ 144.50 3.15%
XRP (XRP) $ 0.533029 1.74%
Cardano (ADA) $ 0.35482 1.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109527 1.35%
Al veya Sat Paribu

Crystal Palace Futbol Kulübü, Ticari Marka Başvurusu Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para piyasası genişledikçe, kitleleriyle daha fazla şekilde etkileşime geçmek isteyen şirketler ve bireyler tarafından NFT ticari marka başvurularına olan ilgi de artıyor. Son olarak NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusunda bulunan isim Crystal Palace Futbol Kulübü oldu.

Crystal Palace Futbol Kulübü’nden Ticari Marka Başvurusu

Crystal Palace Futbol Kulübü, Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) arması için ticari marka başvurusunda bulundu. Söz konusu haberi lisanslı metaverse ticari marka avukatı Michael Kondoudis resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde duyurdu:

Futbol kulübü Crystal Palace, arması için aşağıdakileri kapsayan bir ticari marka başvurusunda bulundu: NFT’ler, kripto para birimleri, dijital koleksiyonlar, Sanal ayakkabı, giyim, spor malzemeleri, NFT + kripto pazarları ve borsaları.

Futbol kulübü, ticari marka başvurusunun bir parçası olarak NFT’leri, kripto para birimlerini  dijital koleksiyonları, sanal ayakkabıları, kıyafetleri ve spor malzemelerini, çevrimiçi NFT ve kripto pazarlarını ve borsalarını, NFT onaylı medyayı ve daha fazlasını kapsıyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin (BTC) ve Ether’de (ETH) sancılı seyir

Hafta başında Terraform Labs’ın iflas koruma başvurususu ve batık kripto borsası Mt.Gox’un müşterilere ödeme yapmaya başladığı haberleri kripto piyasasını olumsuz etkiledi. Salı günü 38 bin 550 doları görerek son 7 haftanın en düşük seviyesinin kaydedildiği Bitcoin (BTC) hafta ortasına bir miktar toparlanarak başlıyor. Son 24 saat içerisinde yüzde 0,7 gerileyen BTC an itibarıyla 39 bin ...

Bağlantıyı kopyala