Bitcoin (BTC) $ 62,827.83 1.08%
Ethereum (ETH) $ 2,450.87 1.50%
BNB (BNB) $ 567.80 0.67%
Solana (SOL) $ 146.27 2.39%
XRP (XRP) $ 0.536836 1.25%
Cardano (ADA) $ 0.354024 0.38%
Dogecoin (DOGE) $ 0.112512 2.65%
Al veya Sat Paribu

Three Arrows Capital’in Yaptığı Transferler Dikkat Çekti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Three Arrows Capital (3AC) yaşadığı kriz ile birlikte sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle FTX, Deribit ve BitMex tarafından tasfiye edilmesi sonrası oldukça kötü bir popülarite kazanan 3AC, bu kez de yaptığı transferler ile gündeme geldi. Öyle ki şirketin KuCoin’e önemli miktarlarda stablecoin aktardığı tespit edildi.

Three Arrows Capital’in KuCoin’e Yaptığı Transferler Tespit Edildi

Singapur merkezli kripto risk sermayesi fonu olan Three Arrows Capital bir süredir yaşam mücadelesi veriyor. Kripto piyasalarında yaşanan düşüşten en çok etkilenen şirketlerden biri olan Three Arrows Capital (3AC), ilk olarak borçlarını ödemekte zorlandı, sonrasında ise FTX, Deribit ve Bitmex tarafından tasfiye edildi. Ek olarak Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından da şirketin varlıkları hakkında yanıltıcı bilgi sağladığı için tepki almıştı.

Çok kısa bir süre öncesinde de New York’ta iflas başvurusunda bulunan şirket, kendi ölüm belgesini de yayımladı. Ancak kısa bir süre önce kripto odaklı siber güvenlik analizi şirketi PeckShield tarafından sağlanan verilere göre 3AC, KuCoin’e on milyonlarca dolar değerinde Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) aktardı.

Zirve döneminde altında 10 milyar dolardan fazla varlığa sahip olan en önde gelen kripto hedge fonlarından biri unvanına sahip şirketin piyasa kargaşasının en büyük kayıplarından biri haline gelmesi sonrası böyle bir hamle yapması kafalarda soru işareti oluşturdu.

Yazar: Cem Arslan Kurt

ABD’nin En Eski Bankası BNY Mellon’dan Kripto Adımı

Gün geçmiyor ki yeni bir şirket daha kripto paraları bünyesine dahil etmesin. Son olarak bir adım da ABD’nin en eski bankası olarak da bilinen Bank of New York Mellon‘dan geldi. Banka artık müşterilerine kripto saklama hizmeti verecek. Ek olarak BNY Mellon, bunu yapan ilk büyük ABD bankası olacak. ABD’nin En Eski Bankası BNY Mellon’dan Kripto ...

Bağlantıyı kopyala