Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Mastercard, Finansal Katılım için Kripto Şirketi Fasset ile Anlaştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ödeme devi Mastercard, Endonezya’da benimsenmeyi sağlayabilecek dijital çözümleri birlikte geliştirmek için kripto ağ geçidi sağlayıcısı Fasset ile ortaklık kurdu. Söz konusu bu iş birliği, ülkedeki finansal katılımı genişletmeyi ve fırsatları yerel ekonomiye genişletmeyi amaçlıyor. 

Mastercard, Fasset ile İş Birliği Yapıyor

Orta Doğu merkezli kripto şirketi Fasset, Endonezya’daki finansal erişimini genişletmek için küresel ödeme teknolojisi şirketi Mastercard ile işbirliği yapıyor.

Mastercard Endonezya’nın ülke müdürü Navin Jain yaptığı duyuruda, Fasset’in ülke içindeki finansal katılımı ilerletme çabalarını destekleyeceğini söyledi. Jain’e göre bu ortaklık, yerel halkın dijital teknolojilere daha fazla erişmesine yardımcı olacak.

crypto 2 scaled 1

Fasset’te yönetici olan Hendra Suryakusuma konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ortaklığımız, dijital finansın önündeki engelleri azaltmayı ve ortaya çıkan finansal hizmetlerin kullanımından yararlanmak için daha büyük fırsatlar yaratmayı amaçlıyor.

Bunun dışında yönetici, Endonezya gibi ülkelerde kripto benimsemenin de daha geniş kripto ekosistemi üzerinde önemli bir etkisi olacağına inanıyor. Diğer ülkeler için ilerleme kaydetmeleri ve ekonomik büyümenin hızını değiştirmeleri için bir referans görevi göreceğini vurguladı. 

Yazar: Sena Karakılıç

Türkiye’deki kripto düzenlemeleri “hafif” olacak

Kripto para endüstrisinde dünyanın en iyi ülkelerinden birisi olarak gösterilen Türkiye, yakın zamanda kripto düzenlemelerini yürürlüğe sokacak. Düzenlenemelerin hafif olması ve sektöre zarar vermemesi bekleniyor. Türkiye hükümeti henüz kripto para yasasını yürürlüğe sokmasa da üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yakın zamanda kripto varlıklara yönelik netlik kazandıracak çeşitli düzenlemelerin yürürlüğe gireceği düşünülüyor. Kripto para danışmanı İsmail Hakkı Polat, ...

Bağlantıyı kopyala