Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Anakronik NFT’ler

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Cem Güventürk’ün sunumuyla gerçekleşen “Sanatın NFT Hali” programının yeni bölüm konuğu Hayati Evren oldu. Hayati Evren ile birlikte fiziksel ve dijital sanat arasındaki farkların ne olduğu konuşuldu. Ayrıca NFT serüveninin nasıl şekillendiğini anlattı.

İlk NFT’si Satıldığında Ne Hissetti?

Cem Güventürk, Hayati Evren’e NFT’nin ne olduğunu ve ne zaman tanıştığını sordu. Hayati Evren ise NFT’yi şu şekilde cevap verdi:

NFT ile geçen sene mart ayında kazara tanıştım. Biri DM’den ‘abi NFT’yi ne zaman gireceksin’ yazmış sonrasında Google’dan NFT’nin ne olduğuna baktım. Daha sonra bir ay boyunca bunu araştırdım. Ne olduğunu, altyapısını iyice araştırdım. NFT ile tanışmam bu şekilde oldu.

Cem Güventürk, “Sen işlerini anakronik olarak tanımlıyorsun. Peki anakronik NFT nedir?” şeklinde bir soru sordu. Evren ise şu şekilde yanıt verdi:

Aslında çok basit bir matematiği var. Olacak şey ile olmayacak şeyi yan yana getirebilmek. Yani iki farklı şeyi bir araya getirmek. İki farklı dönemi, zamanı, mekanı yan yana getirmek. Bunu estetik şekilde sunmak.

Yazar: Esra Bayram

POMC, BTC Destekli Krediler ile Lüks Otomobil Satacak

Post Oak Motor Cars (POMC) ve kripto varlık depolama şirketi olan NYDIG kısa süre önce ortak oldu. Bu ortaklık Houston merkezli otomobil satıcısının, Bitcoin destekli krediler ile lüks araba satmasını sağlayacak. Bu işbirliği ile POMC müşterilerinin saklama ve borç verme dahil olmak üzere eksiksiz bir “Bitcoin Hizmetleri” seti elde etmelerini sağlayacak.  Söz konusu olan duyuruda, bu işbirliği ile ...

Bağlantıyı kopyala