Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

Senatör Lummis: Kripto Mevzuatı 2023’e Sarkabilir

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründeki düzenleyici baskısı son dönemde batan yatırımcı ve şirketlerden sonra çok daha şiddetli bir hâl aldı. Bu noktada gözler küresel düzenleyicilerin üzerinde. Birçok ülke kripto konusunda nasıl bir politika izleyeceğinin sinyalini şimdiden verse de maalesef ABD tarafında bir sinyal yok. Son olarak kripto konusunda aktif çalışmalar yürüten Senatör Cynthina Lummis, mevzuatın önümüzdeki yıla sarkabileceğini açıkladı.

Senatör Lummis'e Göre Kripto Mevzuatı 2023'e Sarkabilir

Senatör Lummis Kripto Konusunda İnovasyona Açık Bir Yol İstiyor

ABD Senatörü Cynthina Lummis, kripto para düzenlemelerinde oldukça aktif rol oynuyor. Özellikle yapıcı ve toplulukların görüşlerine saygı duyan tutumu ile kripto topluluğunca oldukça sevilen Senatör Senatör, kısa bir süre önce Bloomberg‘e konuştu. Katıldığı canlı yayında kripto odaklı açıklamalarda bulunan Lummis, her ne kadar bu konuda aktif olarak çalışmalarını hızlandırdıklarını söylese de mevzuatın muhtemelen önümüzdeki yıla erteleneceğini belirtti.

Bununla birlikte kripto düzenlemelerindeki belirsizliğe de değinen Senatör, bu konuda küresel bir işbirliğinin şart olduğunu ve düzenleyici arbitrajının oldukça kötü bir senaryo olduğunu belirtti.

“Düzenleyicilerin işbirliği içerisinde bir karara vararak, girişimlerin ve yeniliklerin önünü kapatmadan yatırımcıları korumaları gerekiyor”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Blockchain Geliştiricisi Olmak İçin 10 Neden

Blockchain ekosistemi, neredeyse son iki yıldır çok ciddi oranda bir büyüme yaşıyor ve Blockchain geliştiricilerine olan talep de buna paralel olarak, hızla artıyor. Teknoloji endüstrisinde yeni ve heyecan verici bir kariyer arıyorsanız, seçmeniz gereken yollardan birisi hiç şüphesiz Blockchain’dir. Bu yazımızda ise, harika bir kariyere sahip olmak adına bir Blockchain geliştiricisi olmanız için 10 farklı ...

Bağlantıyı kopyala