Bitcoin (BTC) $ 62,185.66 2.13%
Ethereum (ETH) $ 2,410.94 2.29%
BNB (BNB) $ 561.60 2.77%
Solana (SOL) $ 142.92 3.24%
XRP (XRP) $ 0.530659 2.56%
Cardano (ADA) $ 0.351483 0.76%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109025 2.07%
Al veya Sat Paribu

Zodia Markets, İngiltere Finansal Davranış Otoritesi’nden Onay Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Standard Chartered tarafından desteklenen kurumsal müşteriler için İngiltere merkezli bir kripto varlık borsası ve aracılık kuruluşu olan Zodia Markets, bugün İngiltere Finansal Davranış Otoritesinden (FCA) kripto varlık kaydı aldığını ve resmi olarak başlatıldığını duyurdu. 

Zodia Markets, FCA Kripto Kaydı Onayı Aldı

Daha önce kurumsal yatırımcılar için getiri sağlamayı amaçlayan yeni ürünler planlayan Standard Chartered tarafından desteklenen kripto saklama şirketi bu kez  İngiltere Finansal Davranış Otoritesinden (FCA) kripto varlık kaydı alması ile gündemde.

zodia markets ingiltere finansal davranis otoritesinden onay aldiad

Zodia Markets CEO’su Usman Ahmad şunları söyledi: 

Dijital varlık piyasaları son zamanlarda oynaklık ve aşağı yönlü baskı görürken, kurumların piyasaya hızlı bir şekilde girmesiyle benimseme hız kesmeden devam ediyor. Bu hızla gelişen varlık sınıfında gezinirken kurumsal katılımcılar.

SC Ventures Başkanı Alex Manson ise konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

OSL’nin mevzuata uygun dijital varlık işletmeleri ve en son teknolojiyi işletme konusundaki derin uzmanlığını bankanın yönetişim, düzenleyici gözetim ve sınır pazarları deneyimiyle birleştiren Zodia Markets, güvenli, kurumsal müşteri tabanı için dijital varlıklara güvenilir ve uyumlu erişim.

Yazar: Sena Karakılıç

Kripto Cüzdanı MetaMask, EIP-4361’i Ekledi

Blockchain yazılım şirketi Chainalysis’in girişimlerinden birisi olan kripto cüzdan servisi MetaMask, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor. MetaMask kullanıcıların kripto cüzdanı ile internet sitelerinde güvenli bir şekilde oturum açmaları için EIP-4361’i eklediğini açıkladı. MetaMask Cephesinden Yeni Bir Adım Ethereum tabanlı kripto cüzdan uygulaması MetaMask, artık kullanıcıların internet hizmetlerini doğrulamak için kripto cüzdanını ...

Bağlantıyı kopyala