Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Slope Wallet, Saldırgan için Ödül Programı Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bu hafta içerisinde 5 milyon dolarlık bir hack saldırısına maruz kalan Slope Wallet, saldırgana fonları iade etmesi için yüzde 10 ödül teklifinde bulundu. Slope ayrıca saldırganın fonları 48 saat içerisinde iade etmesi durumda herhangi bir yasal işlemde bulunmayacağına da söz verdi.

Slope Wallet, Ödül Programı Başlattı

Solana Blockchain ağında yaşanan ve kaynağının Slope Wallet olduğu düşünülen hack saldırısı ile ilgili soruşturmalar devam ediyor. Konu hakkında kısa bir süre önce açıklama yapan Solana geliştiricileri söz konusu saldırının Slope Wattlet kaynaklı olabileceğini söylemişti. Yapılan bu açıklama sonrasında Slope ekibi de saldırıda bazı cüzdanların etkilendiğini açıklamıştı.

slope wallet saldirgan icin odul programi duyurdu 2

Ekip saldırgana parayı iade etmesi ve ödülü alması için 48 saatlik bir süre tanıdı. Çalınan fonları geri almak için kolluk kuvvetleri ve önde gelen bir Blockchain istihbarat firması olan TRM laboratuvarları ile birlikte çalışılacağı da söylendi. Saldırganın Slope’un merkezi sunucusunda düz metin olarak saklanan kullanıcı tokum ifadelerine eriştiği ve bunları kripto para birimlerini çalmak için kullandığı düşünülüyor. Yapılan bu saldırı milyonlarca kişiyi etkilemiş durumda.

Yazar: Burak Köse

Hollanda Metaverse’e En Hazır Ülke Oldu

Ülkeler metaverse’e hazırlık yapmaya devam ediyor. Uswitch tarafından yapılan yeni bir çalışma ise hangi ülkenin metaverse’e hazır olduğu ortaya çıktı. Yapılan Araştırma Metaverse’e Hazır Ülkeleri Gösterdi Metaverse ve dijital gerçeklik deneyimleri, hazır olsun ya da olmasın tüketicilere doğru hızla ilerliyor. Ancak dünyada teknolojik açıdan dijital bir geleceği kucaklamaya daha hazır bazı yerler var. Bir internet ...

Bağlantıyı kopyala