Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Hodlnaut, Singapur’da Alacaklı Koruma Talebinde Bulundu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe bu yıl bozguna uğrayan kripto şirketleri arasında Hodlnaut da yer alıyor. İflas eşiğinde para çekme işlemlerini durduran şirket, müşterilerin acil çıkış likiditesine erişmesine izin vermenin yollarını araştırıyor.

Hodlnaut’dan Alacaklı Koruma Talebi

Yakın zamanda para çekme işlemlerini durduran kripto para borç veren Hodlnaut, bir tür alacaklı koruması altına alınmak için Singapur’da bir başvuruda bulundu. Hodlnaut, web sitesinde yaptığı açıklamada hareketin şirketin bir kurtarma planı ve rehabilitasyona odaklanabilmesi için yasal taleplerde ve işlemlerde geçici bir duraklama sağladığını söyledi. 

hodlnaut singapurda alacakli koruma talebinde bulundus

Hodlnaut, mali durumunu istikrara kavuşturmak için avukatlarla yakın bir şekilde çalıştığını söyledi ve zor bir mali durumu kabul ederken tüm varlıklarınızın kaybolmadığını da ekledi. 

Şirket, mali durumunu istikrara kavuşturmak için avukatlarla yakın bir şekilde çalışıyor. Zor bir mali durumun içinde olduklarını kabul etmelerine rağmen, tüm varlıklarının kaybolmadığını da belirttiler.

Singapur Yüksek Mahkemesi’ne alacaklı koruma başvurusunu sunan Hodlnaut, müşterilerinin kripto para birimlerini düşük fiyatlarla satmayı gerektireceğinden, optimal olmayan varlıkların zorla tasfiyesinden kaçınmayı hedeflediğini söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Block Square: Yardım Anında Şeffaflık ve Yeni Teknolojilere İhtiyaç Vardı

 Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinde kripto para birimleri oldukça ön plana çıkmıştı. Block Square de yeni adıyla “Blockchain’in kâr amacı gütmeyen kuruluşlar üzerindeki etkisi” konusunu masaya yatırdı. Sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı etkinlikte depremde toplanan bağışlar, depremde nasıl davranılması gerektiği gibi konular konuşuldu. Kripto sektörünün depreme hazır olup olmadığı da konuşulan başlıklar arasında yer aldı. 20 Mart Pazartesi günü ...

Bağlantıyı kopyala