Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Kripto Yatırım Şirketi CoinFund, 300 Milyon Dolarlık Web3 Fonu Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Birçok kripto para şirketi web3‘e yatırım yapmaya başladı. Web3 teknolojileri, yapılan yatırımlarla birlikte büyümeye ve gelişmeye başladı. Google‘ın dijital varlık saklama platformu Fireblocks, Web3 oyun şirketi Dapper Labs, Bitcoin altyapı aracı Voltage ve risk sermayesi şirketi Digital Currency Group olmak üzere dört Blockchain şirketine odaklanarak Blockchain‘e 1,5 milyar dolar yatırım yapmıştı. Bu kez kripto yatırım şirketi CoinFund, web3 fonunu başlattı.

Kripto Yatırım Şirketi CoinFund’tan Yeni Web3 Fonu

Kriptoya özel bir yatırım şirketi olan CoinFund, Blockchain projelerini desteklemek için 300 milyon dolarlık bir risk sermayesi fonu başlattı.

kripto yatirim sirketi coinfund 300 milyon dolarlik web3 fonu baslatti

CoinFund yönetici ortağı ve yatırım başkanı David Pakman, CoinDesk ile yaptığı röportajda, fon sağladığı CoinFund Ventures’ın, Blockchain teknolojilerine, Web3 altyapısıne, NFT’lere, oyun ve varlık yönetimine yatırım yapacağını açıkladı.

David Pakman, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Piyasadaki web3 boşluğunu gördük, bu yatırımlar CEO’larımız tarafından teşvik edildi. O aşamada çok etkili ve yardımcı olabileceğimizi hissettik, bu yüzden erken aşamada bir fon topladık.

Pakman, sözlerine şöyle devam etti:

Bu tür piyasa dalgalanmaları kurs için bir tür eşit. Zaman içinde çok fazla değer elde edecek önemli bir şey inşa etmeye odaklandığınız sürece, piyasalar bir noktada iş birliği yapacaktır.

Yazar: Esra Bayram

Neon Labs, Solana’da EVM Desteği Getirmeyi Planlıyor

Blockchain sektörü tüm hızıyla gelişmeye devam ediyor. Bir tarafta şirketlere yapılan yatırımların sayısı artarken diğer taraftan yeni teknolojiler piyasaya sürülmeye devam ediyor. Son olarak da Neon Labs, 12 Aralık’ta Solana Blockchain ağında Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme katmanı yerleştirmeyi planladığını açıkladı. Neon Labs, Solana’da EVM Desteği Getiriyor Ethereum Virtual Machine odaklı bir Solana ölçeklendirme çözümü ...

Bağlantıyı kopyala