Bitcoin (BTC) $ 61,855.57 0.89%
Ethereum (ETH) $ 2,396.01 1.42%
BNB (BNB) $ 560.26 0.47%
Solana (SOL) $ 142.25 1.21%
XRP (XRP) $ 0.533446 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.34808 1.40%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108211 2.09%
Al veya Sat Paribu

Do Kwon, Güney Koreli Hukuk Şirketinden Yardım İstiyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son zamanlarda kripto para piyasasındaki güven kaybının en büyük sebebi olarak gösterilen Terra çöküşü, gündemde yer almaya devam ediyor. Terra olayıyla ilgili her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Terraform Labs CEO’su Do Kwon‘un Terra soruşturması için Güney Koreli hukuk şirketinden yardım istediği belirtildi.

Do Kwon Aklanmak İçin Koreli Avukatlarla İletişime Geçiyor

Terraform Labs CEO’su Do Kwon’un, Terra çöküşünün ardından, olası yasal işlemler için hazırlık yaptığı bildirildi.

do kwon guney koreli hukuk sirketinden yardim istiyor

Koreli yerel haber ajansı Naver‘a göre Kwon, Terra soruşturmasına hazırlanmak için yerel bir hukuk şirketindeki avukatlardan yardım istedi. Haberde şu ifadeler yer aldı:

Do Kwon’un yakın zamanda Seul Güney Bölge Savcılığındaki bir avukata randevu mektubu sunduğu söyleniyor.

Ancak bu haftanın başlarında Terra kurucusu Kwon, Koreli yetkililerle hiç temasa geçmediğini ve herhangi bir şeyle suçlanmadığını söylemişti.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Terra ve Luna’nın çöküşüyle ​​ilgili dolandırıcılık iddialarını araştıran Güney Koreli savcılar, Terraform Labs CEO’su Do Kwon‘dan varış bildirgesi istemişti.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde Güney Koreli yetkililerin Terra çöküşü soruşturmasında ilk tutuklamaları yaptığını aktarmıştı.

Yazar: Esra Bayram

Jurrien Timmer, Bitcoin Hakkında Değerlendirmede Bulundu

Fidelity Investments sık sık lider kripto para birimi hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Bu kez Fidelity Investments’in küresel makro direktörü Jurrien Timmer, Bitcoin’in mevcut seviyelerde ucuz olduğunu iddia ediyor. Jurrien Timmer, Bitcoin’in Şu Anda 2014 Seviyesinde Olduğuna Dikkat Çekti Fidelity Investments’in küresel makro direktörü Jurrien Timmer, Bitcoin hakkında değerlendirmede bulundu. Timmer, Bitcoin’in fiyat-ağ oranının şu anda 2014 ...

Bağlantıyı kopyala