Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Piyasa Düşerken Yükselen Kripto Paralarda Bu Hafta

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Lider kripto Bitcoin‘in düşüşü sonrası yaşanan piyasa gerilemesi birçok altcoin’i etkiledi. Bununla birlikte yaşanan düşüşler birçok yatırımcının tasfiye olmasına neden oldu. Öyle ki bu tasfiyeler haf içerisinde günlük bazda 600 milyon dolara kadar çıktı. Ancak haftayı yükselişle kapatan kripto paraların sayısı da az değil. Gelin haftanın yükselen kripto paralarına göz atalım. Öncelikle:

Piyasa Düşerken Yükselen Kripto Paralarda Bu Hafta

Haftanın Yıldızı: Chiliz

Chiliz, spor hayranlarının ve oyuncuların etkileşime girmesine ve hayranların katılımından para kazanma konusunda ilk kez benzersiz bir deneyime sahip olmasına olanak tanıyan Blockchain tabanlı bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Sık sık yaptığı ortaklıklar ile gündeme gelen proje, düşen piyasalarda haftayı yüzde 15 yükseliş ile kapatmayı başardı.

Piyasa Düşerken Yükselen Kripto Paralarda Bu Hafta

Unus Sed Leo (LEO): Yüzde 9 Yükseliş

Unus Sed Leo (LEO), tüm platform kullanıcılarının ve hizmetlerinin yeteneklerini Bitfinex’in ana şirketi olan iFinex’e genişletmek için tasarlanmış yeni bir kripto para olarak karşımıza çıkıyor. Yapılan yeni ortaklıklar ile birlikte hafta içerisinde yüzde 9’luk bir yükseliş yaşayan LEO, 5.17 dolardan alıcı buluyor.

Piyasa Düşerken Yükselen Kripto Paralarda Bu Hafta

Shiba Inu (SHIB): Yüzde 8 Yükseliş

en popüler meme token’lardan biri olan Shiba Inu (SHIB) bu haftanın başında odlukça büyük bir atılım yapsa da ne yazık ki sert bir düzeltme yaşayarak düştü. ancak meme token bu düşüş sonrası dahi yine de yüzde 8 yükseliş yakalamış oldu.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Hong Kong’dan Gate.io’a Yeşil Işık

Kripto para sektörünün en önemli konularından birisi de şüphesiz düzenlemeler ve düzenleyicilerin kripto şirketlerine verdiklerin lisanslar. Özellikle artan düzenleyici baskısı sonrası lisans başvurularında bulunan borsalar, gerekli koşulları sağlamak için büyük bir çaba sarf ediyorlar. Bu noktada Hong Kong ise en katı politikalardan biri sahip. Ancak Gate.io Hong Kong’da sanal varlık saklama hizmetleri sunma lisansı almayı başardı. ...

Bağlantıyı kopyala