Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Shiba Inu Yakımı Yapan Yeni Bir Web Sitesi Ortaya Çıktı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para piyasasında geçtiğimiz yıl büyük bir yükseliş yaşayarak popüler hale gelen Shiba Inu (SHIB) yakım işlemleriyle gündemde yer almaya devam ediyor. En son ABD’nin en büyük alışveriş platformu BestBuy‘un ödeme desteği olarak Shiba Inu’yu eklediğini duyurmuştuk. Bu kez Shiba Inu yakım işlemlerini gerçekleştiren yeni bir web sitesi olduğu belirtildi.

Shiba Inu Yakımıyla İlgili Yeni Gelişmeler Yaşanmaya Devam Ediyor

Daha çok balina alımları ve yakım işlemleriyle haberlerde yer alan Shiba Inu de yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Shiba Inu’nun yakım işlemelerini gerçekleştiren yeni bir web sitesi olduğu aktarıldı.

shiba inu yakimi yapan yeni bir web sitesi ortaya cikti

Akıllı telefonlar için SHIB yakım oyunları geliştiricisi Travis Johnson’ın çevrimiçi mağazasının Twitter hesabı shib_superstore, Shiba Inu’yu yakan yeni bir web sitesi olduğunu duyurdu.

Duyuruda Shib Superstore portalında listelenen playzone.online web sitesinde Shiba Inu yakımı gerçekleştirildiği belirtildi. Travis Johnson, bu sitenin kullanıcıların Shiba Inu’yu yakmasına da yardımcı olduğunu doğruladı.

Travis, playzone.online’ın SHIB yakım işlemi yapmasıyla Shiba Inu’ye olan ilginin daha da artıracağını dile getirdi.

Bu arada Shibburn, son 24 saat içinde, SHIB ordusunun, ölü cüzdanlara toplam 105.165,658 Shiba Inu gönderdiğini bildirdi. Shibburn’e göre bu miktardaki Shiba Inu sekiz işlemde yakıldı.

Shiba Inu’nun durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında SHIB 0,00001319 dolardan işlem görüyor.

Yazar: Esra Bayram

TCMB, sekiz ayın ardından faiz artışına son verdi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün düzenlediği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı sonrası faiz kararını duyurdu. Saat 14.00’da açıklama yapan TCMB, son toplantıda yüzde 45’e yükselen politika faizini sabit bıraktı. TCMB, böylelikle sekiz aylık seri sonrası ilk kez faiz oranını sabit tuttu. Merkez Bankası, geçtiğimiz yaz Hafize Gaye Erkan’ın göreve gelmesinin ardından politika faizini yüzde ...

Bağlantıyı kopyala