Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

Alameda Research Eş CEO’su İstifa Etti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto ticaret firması Alameda Research, kripto para borsası FTX’in kurucusu olan Sam Bankman-Fried tarafından kurulmuştu. Bugün yapılan açıklamaya göre Alameda Research Eş CEO’su Sam Trabucco istifa etti.

Alameda Research Artık Tek Bir CEO’ya Sahip

Sam Bankman-Fried tarafından kurulan şirketlerden birisi olan Alameda Research’ün eş CEO’su Sam Trabucco, görevinden istifa ederek şirkette danışmanlık görevi yürüteceğini açıkladı. Kripto para borsası FTX gibi Alameda Research şirketi de Sam Bankman-Fried tarafından kuruldu. Şirket geniş bir ticaret, başlangıç yatırımları ve piyasa yapımı ağını işletiyor.

Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Sam Trabucco, istifasının ardından Caroline Ellison’un şirketin tek CEO’su olarak görevine devam edeceğini açıkladı. Trabucco açıklamasında, son birkaç ay içerisinde Alameda’daki görevini önemli ölçüde azalttığını ve özel hayatı gibi başka şeylere öncelik vermesi gereken bir yaşam noktasında olduğunu dile getirdi. İstifa kararı sonrasında Trabucco, “Rahatlamaya ihtiyacım vardı ve mutlu olmak için bu kararı almalıydım.” ifadesini kullandı. Şirkette danışmanlık görevini üstlenmeye devam edeceğini belirten Trabucco, kendisinin şimdilik başka bir kripto projesi üzerinde çalışmayacağını ancak kendisini iyi hissetmesi durumunda yeni projelere sıcak bakabileceğini belirtti.

Yazar: Burak Köse

Shiba Inu (SHIB) Aramaları Google’da Düşüşe Geçti

Geçtiğimiz yıl en iyi kripto para birimlerinin arasında ortaya çıkan Shiba Inu (SIHB) varlıkları, devasa fiyat düzeltmeleriyle mücadele etmeye devam ederken, Shiba Inu’ya olan ilgi düşmeye başladı. Shiba Inu (SHIB) Google’da Daha Az Aranıyor Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş pek çok kişinin yatırım rotasını daha güvenli limanlara kaydırmasına neden oldu. Popüler meme kripto para birimi ...

Bağlantıyı kopyala