Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Binance.US, Cardano Staking Hizmeti Sunmaya Başladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe rekabet ortamı hızla artarken, kripto para borsaları da çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Özellikle son dönemde kripto para borsası Binance yaptığı açıklamalar ve duyurduğu çalışmalar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kez Binance’in Amerika’daki kolu Binance US, yaptığı bir duyuruda Cardano (ADA) staking hizmeti sunmaya başladığını açıkladı.

Söz konusu açıklama Cardano Foundation’ın resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde yapıldı:

Binance’den Cardano Staking Desteği

Binance US, Twitter hesabından yaptığı duyuruda Cardano (ADA) staking desteği geldiğini açıkladı. Kullanıcılar Cardano (ADA) stake ettiğinde yüzde 6,1’e varan APY ile kazanç sağlayabilecekler.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Winklevoss ikizleri tarafından kurulan popüler bir kripto para borsası Gemini, Ağustos ayında ABD, Hong Kong ve Singapur’da Polygon (MATIC) stake için destek başlatmıştı. Bunun yanında kripto para borsası Coinbase de geçtiğimiz ay ABD’de kurumsal yatırımcılar için stake işlemi başlatmıştı.

Son olarak Binance US’in CEO’su Brian Shroder konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Yeni bir hafta, yeni bir staking fırsatı.



Yazar: Sena Karakılıç

Aktif Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) arzı tarihi dipte

Kripto para piyasasında gün içi işlemler yerine uzun vadeli yatırım tercihleri artarken bu durum farklı zincir üstü metriklere yansıyor. Uzun vadeli yatırımcıların elindeki Bitcoin (BTC) miktarı rekor kırarken The Block’un paylaştığı son veriye göre aktif Bitcoin ve Ethereum arzları tarihin en düşük seviyesini gördü. 2017 ve 2018 yılları arasında yüzde 59 olan aktif BTC arzı ...

Bağlantıyı kopyala