Bitcoin (BTC) $ 61,987.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,417.12 0.31%
BNB (BNB) $ 562.51 0.25%
Solana (SOL) $ 143.14 0.86%
XRP (XRP) $ 0.53113 0.63%
Cardano (ADA) $ 0.349651 1.18%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10866 0.50%
Al veya Sat Paribu

Crypto.com, UEFA Şampiyonlar Ligi Anlaşmasından Çekildi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para şirketleri ile spor sektörü arasında sıkı bir bağ bulunuyor. Bu bağın en büyük sebeplerinden biri de şüphesiz bu spor dallarının geniş kullanıcı kitlelerine hitap etmesi. Ancak bir dönem hızla artan bu anlaşmalar, ne yazık ki son dönemde pek yolunda gitmiyor. Birçok kripto para borsası anlaşmalarından çekilirken son olarak bir çekilme haberi de Crypto.com‘dan geldi.

Crypto.com, UEFA Şampiyonlar Ligi Anlaşmasından Çekildi

Crypto.com UEFA Şampiyonalar Ligi Anlaşması Sona Erdi

Kripto para piyasalarında yaşanan son düşüş ile birlikte birçok kripto odaklı şirketin zor duruma düştüğüne şahitlik ettik. Bu noktada borsaların hem maddi hem de düzenleyici konusunda bir takım sıkıntılar yaşaması ile birlikte anlaşmalar da birbiri ardına fes edilmeye devam ediliyor. Son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi ile 496 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasını sona erdiren Crypto.com dikkatleri üzerine çekti.

SportBusiness tarafından bildirilen detaylara göre, Crypto.com son anda Avrupa Şampiyonlar Ligi (UEFA) sponsorluğundan çekildi.

Diğer taraftan her ne kadar Crypto.com anlaşması feshedilmiş olsa da, hâlihazıpda UEFA’nın birçok mevcut sponsoru bulunuyor. Web sitesine göre bu sponsorlar arasında ligin Lay’s, Heineken, Mastercard, Fedex ve Sony PlayStation gibi aktif anlaşmalar da bulunuyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Moxie Marlinspike’ın Blokzincir Eleştirisi Üzerine…

Bu haftaki yazımda Moxie Marlinspike’ın blokzincir teknolojisi üzerine yapmış olduğu eleştiriyi ele alacağım. Bu eleştiri yeni yapılmadı, Moxie’nin blogunda 7 Ocak 2022’de yayınlandı, ancak benim bu yazıyı ele almadan önce biraz daha meseleyi sindirmem gerekti. Zamanı çok geçmeden hem bu eleştiriyi (Ref:1), hem de Ethereum Vakfı yöneticisi Vitalik Buterin’in buna cevabını (Ref:2) ele almam gerekiyor. ...

Bağlantıyı kopyala