Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

NFT Platformu Sudoswap, Airdrop Dağıtacağını Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Yeni bir sektör haline gelen NFT‘ler, her geçen gün daha çok kişinin bu alana yoğunlaşmasıyla birlikte büyüyor, gelişiyor. Bu gelişimde büyük bir payı olan NFT platformları çalışmalarını sürdüyor. NFT platformu Sudoswap, Ethereum tokeni airdrop’unun müjdesini verdi.

Sudoswap’tan Airdrop Müjdesi

Merkeziyetsiz NFT platformu Sudoswap, çeşitli üyelerine Etherum tabanlı 60 milyon değerinde yerel tokeni SUDO’nun ilk arzının dağıtılacağını açıkladı.

Sudoswap resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada oxmons NFT koleksiyonunu destekleyen XMON’a sahip kullanıcıların bir lockdrop ile SUDO tokeninin ilk arzının yüzde 41,9’unu alabileceğini belirtti.

XMON token sahipleri, fonlarını üç ay boyunca kilitlemek zorunda kalacak, ardından geri çekilebilecekler.

Sudoswap ekibi ayrıca, havuzlarına NFT ve Ethereum yatıran kullanıcıların likidite sağlayıcıları (LP’ler) için geriye dönük bir airdrop başlatacağını da duyurdu. Bu LP’ler, aralarında eşit olarak bölünen yüzde 1.5’lik bir SUDO kaynağı alacak.

SUDO arzının yüzde 15’i (9 milyon) ilk ekip üyelerine ayrılıyor. Projede çalışan ana geliştirme şirketi SudoRandom Labs’a yüzde 15 ödül daha verilecek. Ekip üyelerine ve SudoRandom Labs’a tahsis edilen bu tokenler, üç yıllık bir hak kazanma süresine tabi olacak.

Yazar: Esra Bayram

Paribu’nun Destekleriyle Feriye Açık Hava Sinema Günleri Başlıyor

Paribu, kültür -sanat alanında kurduğu iş birliklerine devam ediyor. Şimdi de yeme içme grubu C-Paces’in bünyesindeki en önemli mekânlardan Feriye’de gerçekleştirilecek olan “Feriye Açık Hava Sinema Günleri”nin destekçisi oldu. 16 Haziran’da başlayacak olan film gösterimleri 27 Eylül’e kadar belirli günlerde gerçekleştirilecek. Yaz boyu İstanbul’da sinemaseverleri ağırlayacak olan Feriye Açık Hava Sineması Günleri, standart ve VIP ...

Bağlantıyı kopyala