Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran Buluşmalarının Yedincisi Salı Günü Gerçekleştiriliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasının önde gelen isimleri, Paribu sponsorluğundaki BTCHaber’in KriptoVeteran yayınlarında buluşmaya devam ediyor.

Bu kez yedincisi gerçekleşecek olan KriptoVeteran buluşması, 5 Ocak Salı günü online canlı yayınla ekranlara gelecek. Yayında kripto para ve blokzinciri dünyasının önemli isimlerinden Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün ve İsmail Hakkı Polat gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

KriptoVeteran’ın bu bölümdeki konuları:

  • Kriptoparalar yasal mı, değil mi? Dünyada hangi ülkelerde yasal, hangilerinde değil? Kriptoparaların ülkelerin parasal sisteminde yasal bir zemine oturma şansı var mı?
  • 2020’de Tether ile başlayıp Ripple ile süren kriptopara dava silsilesi 2021’de de sürecek mi?
  • ABD’de Trump yönetimi Hazine Bakanlığı’nın giderayak duyurduğu düzenleme taslağı ne anlama geliyor? Biden yönetimi bunu ne kadar destekleyebilir veya ilerletebilir?
  • ABD Borsa ve Menkul Kıymetler Komisyonu (SEC) Başkanı’nın değişmesi, kurumun kriptoparalara olumsuz bakışını değiştirebilir mi?
  • ABD’de başta Bitcoin olmak üzere kriptopara almaya başlayan şirketler, bankacılık sistemini nasıl etkileyecek ve düzenleme ihtiyacını hızlandıracak mı?
  • Tüm bu gelişmeler, Bitcoin ve kriptopara piyasalarını nasıl etkileyebilir? ABD’den başlaması muhtemel yasal düzenlemelerin dünyaya ve Türkiye’ye yansımaları nasıl olur?

5 Ocak Salı günü saat 21:00’da gerçekleşecek canlı yayınımızı izlemeyi unutmayın! Canlı yayını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yazar: BTCHaber

Munity Ekosistemi ve Beam ortaklığı: Mobilde Web3 at yarışı için yeni bir çağ!

Hungri Games, benzersiz oyunlar geliştirerek Web3 oyunlarında yeni bir standart belirleyen Beam ile özel bir ortaklık kurduğunu duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu iş birliği, Munity Ekosistemi’nin canlı oyunlarını globaldeki en büyük web3 oyun platformu Beam’in ekosistemi aracılığıyla doğrudan dünya çapındaki oyuncuların erişimine sunarak heyecan verici bir yolculuğun başlangıcına işaret ediyor. Söz konusu iş birliğinin temelinde dünya ...

Bağlantıyı kopyala