Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

DeFi Platformu Kyber, Saldırı Sırasında Kaybedilen Fonları Telafi Etti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

DeFi platformu KyberSwap kısa süre önce hacklendiğini açıklamıştı. Ayrıca şirket yaptığı duyuruda çalınan kripto varlıkların iade edilmesi durumunda yüzde 15 ödül verileceğini belirtmişti. Konu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken Kyber, saldırıdan iki cüzdanın etkilendiğini ve kaybedilen fonların tamamen telafi edildiğini açıkladı.

Kyber, Saldırı Sırasında Kaybedilen Fonlar Hakkında Açıklama Yaptı

DeFi platformu olan Kyber Network, saldırıdan iki cüzdanın etkilendiğini ve kaybedilen fonların tamamen telafi edildiğini söyledi.

defi platformu kyber saldiri sirasinda kaybedilen fonlari telafi ettie

Konu hakkında hatırlatma yapmak gerekirse söz konusu saldırı için hacker’lar, Kyber’ın web sitesi kodundaki bir güvenlik açığından yararlandı. Bu yönüyle, genellikle Blockchain sözleşmelerini hedef alan diğer DeFi saldırılarından farklıydı. Kayıp nispeten küçük olsa da saldırı, DeFi platformlarının kötü niyetli amaçlara karşı savunmasız olduğunu gözler önüne serdi.

Ayrıca kripto para borsası Binance’in güvenlik ekibi de KyberSwap’ta 265.000 dolarlık soygunu düzenlemekten sorumlu olabilecek iki şüpheli belirlemişti. Binance KyberSwap hack’i için iki şüpheli belirlediğini ve kolluk kuvvetleri ile koordinasyon halinde olduklarını belirtmişti.

Yazar: Sena Karakılıç

AB, bankalar ve kripto arasındaki ilişkiyi inceleyecek

AB üyesi ülkelerin bankacılık faaliyetlerini düzenleyen Avrupa Bankacılık Otoritesi (EBA), bankaların kripto para platformları ile olan ilişkilerini de kapsayacak şekilde yeni bir araştırmaya başlayacak. Basına yansıyan bilgilere göre EBA, Finansal İstikrar Kurulu (FSB) ve Avrupa Sistemik Risk Kurulu (ESRB) ile birlikte banka kuruluşlarının hedge fonları, özel sermaye ve kripto platformlarıyla ilişkisini soruşturacak. EBA Başkanı José ...

Bağlantıyı kopyala