Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Kanadalı Siyasi Parti, Bitcoin Yanlısı Adayı Başkan Olarak Seçti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto paraların benimsenmesi her geçen gün artmaya devam ediyor. Başta El Salvador başkanı Nayib Bukele olmak üzere birçok kişi, lider kripto para birimi Bitcoin‘i, sahipleniyor ve BTC yatırımlarını arttıyor. Nayib Bukele demişken kripto paralar siyasi anlamda da önemli bir konumda yer alıyor. Son olarak Kanada Muhafazakar Partisi (CPC), Bitcoin yanlısı başkan adayı Pierre Poilievre‘yi partinin yeni lideri olarak seçti.

Kanada Muhafazakar Partisi’nin Yeni Başkanı Bitcoin Yanlısı Poilievre Oldu

Kanada Muhafazakar Partisi (CPC), cumartesi günü Bitcoin yanlısı Ontario Parlamento Üyesi Pierre Poilievre’yi partinin yeni lideri olarak seçti.

kanadali siyasi parti bitcoin yanlisi adayi baskan olarak secti

Pierre Poilievre liderlik yarışını büyük bir farkla kazandı ve Kanada’yı “dünyanın Blockchain başkenti” yapmayı planladığını belirtti.

Poilievre, oyların yüzde 68’inden fazlasını alarak seçildi. Poilievre bu yılın başlarında, “Hükümet Kanada dolarını mahvediyor, bu nedenle Kanadalılar Bitcoin gibi kripto paraları kullanma özgürlüğüne sahip olmalı” dedi.

Ayrıca Poilievre, başbakan olunca merkez bankası başkanını görevden alacağına, bankanın faaliyetlerini denetleyeceğine ve merkez bankası dijital para biriminin (CBDC) gelişimini durduracağına söz verdi. Poilievre bu baharın başlarında şu şeklide bir tweet paylaşmıştı:

Kanada Bankası’nın kendi dijital para birimini geliştirme işi sıfır.

Yazar: Esra Bayram

Mt. Gox, Ödeme Tarihlerini Yine Erteledi

Tokyo merkezli iflas eden kripto borsası Mt. Gox, alacaklıları için kayıt ve ödeme tarihlerinin bir kez daha ertelendiğini duyurdu. Alacaklılara yapılacak ödemelerin tarihi 31 Ekim olarak belirlendi. Başvuru süresi de bir ay uzatıldı. Mt. Gox, Kayıt ve Ödeme Tarihlerini Güncelledi İflas eden kripto para borsası Mt. Gox, ödeme tarihlerini bir kez daha güncelledi. Alacakların kayıtları ...

Bağlantıyı kopyala