Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Fidelity Bireysel Yatırımcılarına Bitcoin Hizmeti Sunacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitcoin söz konusu olduğunda oldukça geniş diyebileceğimiz bir ürün yelpazesine sahip olan Fidelity, yakın zamanda bu ürünlerine bir yenisini daha eklemeyi planlıyor. Öyle ki Bitcoin destekli emeklilik fonu gibi birçok alanda çalışma yapan şirket, çıkan son iddialara göre bireysel yatırımcılarına da Bitcoin (BTC) hizmeti sunmayı planlıyor.

Fidelity Bireysel Yatirimcilarina Bitcoin Hizmeti Sunacak

Fidelity’den Bireysel Yatırımcılarına Bitcoin Hizmeti

The Wall Street Journal tarafından paylaşılan detaylara göre Fidelity Investments, bireysel yatırımcıların şirketin ticaret platformunda Bitcoin ticareti yapmalarına izin verecek bir plan üzerinde çalışıyor.

Verilen detaylara göre 34.4 milyondan fazla bireysel hesabı yöneten ve dünyanın en büyük fon yöneticilerinden biri olan Fidelity, bu adımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda. Ancak şirketin bu planları henüz müşterileri ile paylaşmadığını ve resmi bir açıklamanın da gelmediğini belirtelim.

Diğer taraftan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz ise New York’un SALT forumunda, şirketin planları hakkında söylentileri duyduğunu söyledi ve şu ifadelere yer verdi:

“Bir kuş bana, Fidelity’nin bireysel müşterileri için çok yakında kripto hizmeti söyledi. Umarım o kuş haklıdır”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Elon Musk, DOGE’yi Neden Desteklediğini Tekrar Açıkladı

Twitter’in eski CEO’su Jack Dorsey’e karşı yakın zamanda bir tweet dizisi başlatıldı. Rug Radio’nun kurucusu Farokh Sarmad tarafından başlatılan tweet dizisine, Tesla CEO’su Elon Musk da sessiz kalmadı. Elon Musk aynı zamanda Dogecoin‘i (DOGE) neden desteklediğini de açıkladı. Elon Musk Neden ‘Pro DOGE’ Olduğunu Açıkladı Her şey Rug Radio kurucusu Farokh Sarmad’ın, Twitter’in eski CEO’su ...

Bağlantıyı kopyala