Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Nomura, Ödeme Şirketi Fnality’ye Yatırım Yapıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Geçtiğimiz günlerde Japonya’nın en büyük yatırım bankası Nomura DeFi ve alternatif olmayan tokenler olarak çeşitlenmesine yardımcı olmak için yeni bir şirket kurmayı planladığını duyurmuştu. Son olarak Nomura, Londra merkezli Blockchain ödeme şirketi olan Fnality’ye yatırım yaptığını duyurdu.

Nomura’dan Ödeme Şirketi Fnality’ye Yatırım

Japon bankacılık devi Nomura, Londra merkezli Blockchain ödeme şirketi olan Fnality‘ye yatırım yaptığını açıkladı. Finansal hizmetler şirketi, Fnality’nin kripto varlıklara dayalı düzenlenmiş, eşler arası bir ödeme sistemi oluşturmaya odaklanan uluslararası küresel bankalar konsorsiyumuna da katılacak.

nomura odeme sirketi fnalityye yatirim yapiyoree

2019’da kurulan ve başlangıçta Utility Settlement Coin (USC) olarak bilinen Fnality, beş para biriminde bir toptan Blockchain tabanlı ödeme sistemleri ağı oluşturmayı amaçladı. Kripto ara birimleri, ilgili merkez bankası tarafından tutulan fiat para birimi ile tamamen desteklenecek.

Nomura’nın küresel kurumsal gelişim ve stratejik yatırımlar başkanı Angel Issa, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Blockchain teknolojisi tarafından desteklenen finansal hizmetlerin dönüşümü açıkça hızlanıyor ve Fnality’nin bu evrimin getirdiği önemli fırsatlardan yararlanmak için benzersiz bir konuma sahip olduğuna inanıyoruz.

Yazar: Sena Karakılıç

THORChain (RUNE) Coin Nedir?

THORChain, kullanıcıların, kripto paralarını farklı blok zincirleri arasında takas edebilmelerini sağlayan bir blockchain projesidir. THORChain, merkeziyetsiz bir likidite değişim protokolü olarak çalışmaktadır. Projenin yerel kripto para birimi RUNE coin’dir. THORChain projesinin resmi kurucusu bulunmamaktadır. RUNE Coin, 2019 yılında Binance DEX’ten IDO yolu ile satışa çıkarılmıştır. THORChain, kullanıcı odaklı bir yaklaşımda olup kripto varlıklara ait tüm işlemleri ...

Bağlantıyı kopyala