Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

Celsius Network CEO’su Mashinsky İstifa Etti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa süre önce kripto borç verme platformu Celsius Network, kripto para piyasasındaki düşüşlerden etkilenen şirketler arasında yer alıyordu. Müşterilerinin para çekme işlemlerini geçtiğimiz ay durduran Celsius Network iflas başvurusunda bulunmuştu. Bu kez çıkan haberlere göre; Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, istifa mektubunu sundu.

Celsius Network CEO’su Mashinsky İstifa Ettiğini Duyurdu

Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, istifa mektubunu Celsius Network Limited Yönetim Kurulu Özel Komitesine sundu.

celsius network ceosu mashinsky istifa ettiadd

Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, istifa mektubunda şu ifadelere yer verdi:

Bugün Celsius Network’ün CEO’su olarak görevimden istifa etmeyi seçtim. Yine de, toplumun tüm alacaklılar için en iyi sonucu sağlayacak bir planın arkasında birleşmesine yardımcı olmak için çalışmaya odaklanmaya devam edeceğim. Yaptığım şey buydu. Şirket iflas başvurusunda bulunduğundan beri. Celsians birlik içinde kalırsa ve UCC’ye en iyi kurtarma planı konusunda yardım ederse, hepimizin daha fazlasını alacağına inanıyorum. Şirketle çalışmaya devam etmek için istekli ve müsait olmaya devam ediyorum.

Yazar: Sena Karakılıç

Mt Gox başladı, Bitcoin çakıldı: Kıyamet senaryosu!

Feshedilen kripto borsası Mt Gox, gece saatlerinde 2,7 milyar dolarlık Bitcoin (BTC) taşıdı. Mt Gox’un hamlesinden sonra kripto para piyasasında adeta kıyamet gerçekleşti. Alacaklılarına 9 milyar dolara yakın bir geri ödeme planı oluşturan Mt Gox, bu ödemelere başladı. Feshedilen kripto borsası, 47.228 BTC’yi soğuk cüzdandan yeni bir kripto cüzdanına transfer etti. Yapılan transfer ile birlikte ...

Bağlantıyı kopyala