Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Ribbon Finance, Kripto Platformu Aevo’yu Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ethereum tabanlı bir DeFi türev platformu olan Ribbon Finance, Aevo adında yeni bir kripto opsiyon ticaret hizmeti başlatmayı planladığını duyurdu.

Ribbon Finance’den Kripto Platformu Aevo

Ribbon Finance, Aevo’nun profesyonel yatırımcılar için uygun, yüksek performanslı bir kripto opsiyon borsası olduğunu söylüyor Aevo’nun lansmanından sonraki altı ay içinde günlük işlem hacminin 100 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

ribbon finance

Ribbon Finance konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Sonunda, DeFi’deki en iyi opsiyon borsası ve takas platformu haline gelerek, diğer DOV projelerinin Aevo’nun üzerine inşa edilmesinin ve borsanın likiditesinden yararlanmanın mantıklı olacağını düşünüyoruz. Birisi dönebilir. Günlük opsiyonlar satan veya başka türde karmaşık stratejiler uygulayan bir DOV oluşturun ve bu opsiyon sözleşmelerinin netleştiği yer olarak Aevo’yu kullanın.

Ürün, yıl sonuna kadar halka açık Ethereum ana ağında yayınlanmadan önce ekim ayında kapalı beta testi için piyasaya sürülecek. Ribbon, Aevo’nun lansmanından altı ay sonra günlük işlem hacminde 100 milyon dolara ulaşmasını beklediğini söyledi.

 Öte yandan, ETH vadeli işlemlerine açık ilgi, 2021’in sonlarında tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yarıdan fazla azaldı.

Yazar: Sena Karakılıç

ABD’nin Bitmeyen ETF Korkusu

ABD Yönetimi uzun süredir spot bir borsa yatırım fonu yani ETF çıkarılmasına direniyor. Böyle bir ürün spot olarak piyasadan gerçekten Bitcoin satın alıp talebi dolayısıyla da fiyatları arttırabilir. Ayrıca ETF klasik borsada işlem göreceği için bu platformun işleyişine alışkın milyonlarca yeni yatırımcıyı ve büyük bir sermayeyi de kripto varlıklara çekebilir. Şimdiye kadar sayısız spot ETF ...

Bağlantıyı kopyala