Bitcoin (BTC) $ 62,006.61 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,421.87 0.08%
BNB (BNB) $ 562.73 0.25%
Solana (SOL) $ 143.33 0.83%
XRP (XRP) $ 0.53041 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349932 1.37%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109081 0.39%
Al veya Sat Paribu

Uniswap Labs’ten 100 Milyon Doların Üzerinde Yatırım Alma Hedefi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Her ne kadar son zamanlarda kripto para piyasasında olumsuz bir hava esse de şirketler, yatırım almaya ve yatırım hedeflerini artırmaya devam ediyor. Uniswap Labs‘in de hedefi, tüm bu olumsuzluklara rağmen daha fazla fon toplayabilmek.

TechCrunch’ta yer alan habere göre Uniswap Labs, yeni bir yatırım turu hazırlığında.

Uniswap Labs, 100 Milyon Dolarlık Yatırım Almayı Hedefliyor

Uniswap Labs, yeni bir yatırım turu için kolları sıvadı. Şirket bu turda, 100 milyon dolardan fazla yatırım almayı hedefliyor. Girişim, yeni yatırım turu için Polychain ve Singapur’un bağımsız fonlarından biri de dahil olmak üzere birkaç yatırımcıyla birlikte çalışacak. Bu arada şirketin değerlemesinin de yaklaşık 1 milyar dolar olduğunu da belirtmiş olalım.

Şimdilik konuya dair net bir açıklama yok. Ancak TechCrunch haberi, konuya yakın kaynaklara dayandırdığını söylüyor. Kaynaklardan gelen bilgilere göre, turun şartları son aşamalarda değişebilir.

Yeni finansman turu ile birlikte şirket, daha fazla pazara girmeyi ve hizmetlerini genişletmeyi hedefliyor.

Merkeziyetsiz borsa olarak faaliyet gösteren Uniswap, sektördeki tüm DEX’lerin hacminin yüzde 64’ünü temsil ediyor. Bu arada platformun token’ı UNI’nin de piyasadaki düşüşe rağmen yakın zamanda 5 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştığını söyleyelim.

Uniswap‘in son finansman turu Ağustos 2020’de yapılmıştı.

Uniswap Labs, şirketin birkaç yeni ürün eklemeyi planladığını belirtti.

Yazar: Hazal Orta

Ripple CEO’su, SEC Davasına İyimser Bakıyor

Ripple (XRP) CEO’su Brad Gralinghouse, uzun süredir devam eden SEC ile Ripple arasındaki dava hakkında konuştu. CNBC’ye verdiği bir röportajda sorulara yanıt veren Gralinghouse, dava sürecinin “iyi ilerleme” kat ettiğini belirtti. SEC ile Ripple arasındaki dava sürecinin neredeyse bir yıldır devam ettiğini söyleyebiliriz. Geçen ay, Sulh Hakimi Sarah Netburn, SEC‘e Ripple‘la alakalı emir verilmişti. Garlinghouse, ...

Bağlantıyı kopyala