Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin Madencilik Şirketi Luxor, Türev Ürünü Piyasaya Sürüyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitcoin madencilik şirketleri son dönemde artan rekabet ortamında birbirlerinin önüne geçmek için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak Bitcoin madencilik firması Luxor, Bitcoin madenciliği gelirlerine dayalı tezgah üstü bir türev ürün olan Luxor Hashprice NDF‘yi piyasaya sürüyor.

Bitcoin Madencilik Şirketi Luxor’dan Yeni Ürün: Luxor Hashprice NDF

Kripto yazılım ve hizmet şirketi Luxor, yatırımcıların ve şirketlerin Bitcoin madenciliği türevlerini kullanarak kâr elde etmeleri için yeni bir ürün piyasaya sürüyor.

bitcoin madencilik sirketi luxor turev urunu piyasaya suruyore

Açıklamaya göre, Luxor Hashprice NDF adlı ürün tezgahta satılacak ve türünün ilk örneği olacak. Finansal araç, Luxor tarafından üretilen ve madencilerin bir hash gücü biriminden kazandıkları bitcoin madenciliği gelirini ifade eden veya belirli bir süre boyunca gücü hesaplayan bir terim olan hashprice’e dayanacak.

Luxor konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Luxor Hashprice NDF forward sözleşmesi gibi Hashprice tabanlı türevler, bitcoin madencileri için yeni bir finansal araçlar çağını başlatacak ve onlara madencilik operasyonlarını korumak için çok ihtiyaç duyulan bir araç sağlayacak.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin ve Ether kan kaybetti: Düşüş derinleşecek mi?

Bitcoin halving’ine sayılı günler kala, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin’lerin öncüsü Ether (ETH) kan kaybetti. Bitcoin 70.000 dolardan bir hayli uzaklaşırken, Ether majör destek noktası 3.500 doları kaybetti. Kripto para piyasası güne kırmızı bir görünümde başladı. Spot Bitcoin ETF verilerinin de net para çıkışı olmasıyla birlikte, BTC ve ETH’de düşüş derinleşti. BTC, ...

Bağlantıyı kopyala