Bitcoin (BTC) $ 62,633.78 1.38%
Ethereum (ETH) $ 2,440.51 1.97%
BNB (BNB) $ 565.67 1.03%
Solana (SOL) $ 145.32 2.27%
XRP (XRP) $ 0.532114 0.15%
Cardano (ADA) $ 0.354867 2.17%
Dogecoin (DOGE) $ 0.110638 2.39%
Al veya Sat Paribu

ABD’nin En Eski Bankası BNY Mellon’dan Kripto Adımı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Gün geçmiyor ki yeni bir şirket daha kripto paraları bünyesine dahil etmesin. Son olarak bir adım da ABD’nin en eski bankası olarak da bilinen Bank of New York Mellon‘dan geldi. Banka artık müşterilerine kripto saklama hizmeti verecek. Ek olarak BNY Mellon, bunu yapan ilk büyük ABD bankası olacak.

ABDnin En Eski Bankasi BNY Mellondan Kripto Adimi 1

ABD’nin En Eski Bankası BNY Mellon’dan Kripto Saklama Hizmeti

Kripto paraların bilinirliği ve genel kabulü hızla artmaya devam ediyor. Bir taraftan artan yatırımlar, diğer taraftan sesini küresel piyasalarda dahi duyuran projeler derken bilinirlik iyice artmış durumda. Artık kripto odaklı adımları, çok daha köklü ve büyük şirketlerden görüyoruz. Son olarak da bu adımı Bank of New York Mellon, kripto para saklama hizmeti vermeye başlayarak attı. Banka, müşterilerinin kripto paralarını salı günü almaya başlayacağını ve aynı platformda geleneksel yatırımların yanı sıra dijital varlıkları da koruyan ilk büyük ABD bankası olacağını duyurdu.

Bank of New York Mellon, müşterilerin Bitcoin ve Ethereum’larını almaya başlamak için bu sonbaharın başlarında New York’un mali düzenleyicisinden onay almıştı. Bu izinle birlikte artık banka, yatırımcılarının varlıklarına erişmek ve bunları aktarmak için gereken anahtarları depolayabilecek.

Yazar: Cem Arslan Kurt

”HER KRİZ BİTER!” Türkiye Ne Zaman Zenginleşecek?

Kapital’in yeni bölümü yayınlandı. Melis Hazal Karagöz’ün Kapital‘de bu haftaki konuğu Hakan Özerol oldu. Hakan Özerol ile birlikte dolar kuru ve Fed’in faiz kararı ile ilgili konuşuldu. Türkiye Ne Zaman Zenginleşecek? Melis Hazal Karagöz, ilk olarak genel olarak Türkiye ekonomisinden ve bunun yanında global ekonomiyi bilmeden yaşanılmadığını dile getirerek, Hakan Özerol’a “Fed’in faiz kararı doları ...

Bağlantıyı kopyala