Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Betterment Müşterileri için Yeni Kripto Hizmetini Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Şirketlerin kripto sektörüne olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bu şirketlerin arasına son olarak Betterment de katıldı. Yakın zamanda sizlerle paylaştığımız üzere Gemini ile bir iş birliği yapan şirket, son olarak kullanıcılarının kripto yatırımları için de erişimi açtı. Bu adım ile birlikte Betterment, 730.000 danışman ve yatırımcı müşterisi için kripto yatırım hizmetini başlatmış oldu.

Betterment Müşterileri için Yeni Kripto Hizmetini Duyurdu

Betterment Müşterileri için Yeni Kripto Hizmetini Piyasaya Sürdü

Yakın zamanda kripto borsası Gemini ile iş birliği yapan Betterment, perakende ve danışmanlık müşterilerine kripto hizmeti vermek için ilk adımını atmıştı. Betterment için kripto sorumlusu olarak görev yapacak Gemini, yapılan bu ortaklık sayesinde müşterilerin artık dört ayrı kripto portföyüne yatırım yapmasına olanak sağlayacak.

Betterment, kullanıcıların kripto para birimlerine yatırım yapmak için ayrı hesaplar oluşturmasına da izin verecek. Betterment CEO’su Jesse Proudman’a göre bu yatırım seçenekleri, borsada işlem gören fonlar üzerinde modellenen dört portföyü içeriyor.

Portföyler, BTC, ETH ve LINK’i içeren kalan Universe portföyü, ETH, MATIC, XTZ ve SOL’u içeren Sustainable portföyü, AAVE, UNI ve COMP’u içeren bir DeFi portföyü ve son olarak SAND ve MANA’yı içeren metaverse portföyü.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Analiz: Bitcoin’de yükselişin fitili erken ateşlenebilir

Kripto piyasalarında ekim ayı hızlı başladı. Makroekonomik baskıların sürdüğü piyasalara bir de jeopolitik krizler eklendi. Piyasada yön arayışı devam ederken, merakla beklenen Bitcoin yarılanması için fiyat hareketlerinin erken başlayabileceği belirtildi. Analistler, kasım ayında Bitcoin’in geçmiş dönemlere benzer bir döngü seyredeceği tahmininde bulundu. Bitcoin’de yükseliş kasımda başlar mı? Kripto piyasalarında karışık seyir sürüyor. Bitcoin, ekim ayında ...

Bağlantıyı kopyala