Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Uniswap 165 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektörü her ne kadar fiyat bazında en iyi günlerini yaşamasa da şirketler devasa yatırımlar almaya devam ediyor. Hemen hemen her gün yeni bir yatırım haberinin geldiği sektörde, bir yatırım da merkeziyetsiz borsa Uniswap‘e geldi. Ethereum tabanlı merkeziyetsiz borsa Uniswap, katıldığı B serisi yatırım turunda 165 milyon dolarlık fon toplamayı başardı.

Uniswap 165 Milyon Dolarlik Yatirim Aldi

Uniswap 165 Milyon Dolarlık Yatırım Daha Aldı

Kripto para sektöründeki gelişim genellikle kendisini merkezi borsalarda gösteriyor. Ancak bu rekabette merkeziyetsiz borsaların konumu da oldukça güçlü. Öyle ki sadece Uniswap V3 üzerinde, haberimizin yazımı itibarıyla 2.71 milyar dolarlık hacim bulunuyor. Durum böyle olunca geleceği oldukça parlak görülen Uniswap, yatırım turundan oldukça büyük bir yatırım ile ayrılmayı başardı. Öyle ki Uniswap, aralarında Andreessen Horowitz, Paradigm, SV Angel ve Variant gibi isimlerin yer aldığı B serisi yatırım turunda 165 milyon dolarlık yatırım aldı.

Aldığı yatırım hakkında konuşan Uniswap kurucusu Hayden Adams şu ifadelere yer verdi:

“Bizim için sektör kendini kanıtlamaya başladı. Özellikle çok sayıda merkezi altyapının başarısız olduğu ve birçok merkeziyetsiz kuruluşun hüküm sürdüğü bu ayı piyasasında, bu gelişimin değerinin farkındayız”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Samsung, Smart TV NFT Platformu için Nifty Gateway ile El Sıkıştı

Bilindiği üzere teknoloji devi Samsung, ilk olarak Ocak ayındaki CES fuarında yeni TV’lerine NFT işlevselliğini entegre etme planlarını duyurmuştu. Samsung bu planını harekete geçirmek için online müzayede platformu Nifty Gateway ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Nifty Gateway, söz konusu olan ortaklığı resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Nifty Gateway, Samsung ile Ortaklık Kurdu Nifty Gateway, teknoloji devi Samsung ...

Bağlantıyı kopyala