Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

El Salvador, Bitcoin Şehri için Yeni Yatırımlar Arıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Lider kripto para birimi Bitcoin‘i yasal para birimi olarak kabul eden El Salvador bu kez Bitcoin Şehri inşa etmeye çalışıyor. Ayı piyasası kaynaklı yatırım kuraklığı ve jeopolitik gerilimler nedeniyle geçen yıl duyurulmasından bu yana planlarda birkaç gecikme ve aksama yaşandığını söyleyebiliriz.

El Salvador, Bitcoin Şehri için Yeni Yatırımlar Peşinde

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, geçtiğimiz sene Bitcoin City adlı projesini duyurmuştu. Söz konusu bu proje tamamen Bitcoin destekli tahviller şehrin finansmanını sağlayacak. Bukele, şehri yapılandırmak için yatırımcı aramaya başladı.

el salvador bitcoin sehri icin yeni yatirimlar ariyore

El Salvador’un Hollanda Krallığı büyükelçi yardımcısı Héctor Enrique Celarié Landaverde konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

El Salvador’un hayali, bir Bitcoin Şehri’ne sahip olmak ve oradan toplumumuzu daha büyük, daha güçlü kılmaktır. Bu toplulukları geliştirebilmek için bu alana daha fazla yatırım çekmeye çalışıyoruz.

Konu ile ilgili detay vermek gerekirse şehir, geçen sene duyurulsa da henüz tamamlanamadı. Bukele, özellikle kripto ayı piyasasının da etkisiyle yatırımcı bulmakta oldukça zorlandı. Şehrin planlamasında gecikme ve gerilimler yaşansa da El Salvador bundan vazgeçmedi.

Yazar: Sena Karakılıç

Raoul Pal, Ethereum Fiyatı ile İlgili Yıl Sonu Tahminini Açıkladı

Real Vision CEO’su Raoul Pal, kripto varlıklarla dünyasındaki tahminleriyle sık sık gündeme geliyor. Raoul Pal bu kez Ethereum fiyatı ile ilgili yıl sonu tahminini Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Raoul Pal, Ethereum Fiyatı için Yüzde 300 Artış Bekliyor Real Vision CEO’su Raoul Pal, 2021 yılının sonuna kadar Ethereum fiyatı için yüzde 300’lük bir artış beklediğini duyurdu. ...

Bağlantıyı kopyala