Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Mairead McGuinness, Kripto Düzenlemeleri için ABD’ye Çağrı Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde düzenleyici çerçeveler kripto para birimlerinin en hızlı şekilde düzenlenmesi için açıklamalar yapıyor. Son olarak ABD’li politika yapıcıların AB ile aynı çizgide olduğunu hisseden Avrupa Komisyonu’nun finansal hizmetler ekibinden Mairead McGuinness, kripto düzenlemelerinin küresel olması gerektiğini söyledi.

Aynı zamanda, kripto para piyasası etrafında yasalar oluşturmaya hevesli olan diğer ülkeleri de görmeleri gerektiğini vurguladı.

Mairead McGuinness, Kripto Düzenlemeleri için Çağrı

Avrupa Birliği, dönüm noktası niteliğindeki kripto çerçevesini, Kripto Varlıklardaki Piyasaları (MiCA) mevzuat aşamaları boyunca sorunsuz bir şekilde geçirmeye devam ederken, finansal hizmetler şefi Amerikalı meslektaşlarını gelecek düzenlemelerin küresel olmasını sağlamak için adım atmaya çağırıyor.

mairead mcguinness kripto duzenlemeleri icin abdye cagri yaptit

Avrupa Komisyonu’nun finansal hizmetler komiseri Mairead McGuinness, düzenleme çabalarının küresel bir karakter alması gerektiğini vurguladı. McGuinness, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Diğer oyuncuların da yasa çıkardığını görmemiz gerekiyor. Küresel kripto düzenlemesine bakmamız gerekiyor.

Son olarak Avrupa Birliği ülkelerinin yasanın son halini kabul etmesiyle birlikte, MiCa resmi olarak tamamlandığını da hatırlatmadan geçmeyelim.

Yazar: Sena Karakılıç

Terra’nın Sponsor Olduğu Nationals Ballpark’ta Yüzler Gülüyor

Bilindiği üzere kripto para borsaları ya da kripto endüstrisinde faaliyet gösteren şirketler, isimlerini duyurmak için çeşitli sponsorlu anlaşmaları imzalıyor. Bu sponsorluk anlaşmalarından birisi de Terra ve Amerika Major League Baseball ekiplerinden olan Washington Nationals arasında yapılmıştı. Terra’nın son yaşadığı durumlar Nationals Ballpark’a hiç uğramamış gibi görünüyor. Terra 38.5 Milyon Dolarlık Sponsorluk Anlaşması İmzalamıştı MLB ekiplerinden ...

Bağlantıyı kopyala