Bitcoin (BTC) $ 62,022.62 0.19%
Ethereum (ETH) $ 2,420.77 0.00%
BNB (BNB) $ 563.80 0.93%
Solana (SOL) $ 143.28 0.22%
XRP (XRP) $ 0.532219 0.01%
Cardano (ADA) $ 0.350931 0.52%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109061 0.24%
Al veya Sat Paribu

Metaverse Ticaret Hacminde Düşüş Yaşanıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Metaverse kavramı hızlı bir şekilde gelişme kaydetmeye devam ediyor. Birçok şirketin göz bebeği haline gelen metaverse, farklı alanlardan da ilgi görüyor. Bu ilgi metaverse ticaret hacminde düşüş yaşansa bile kalıcı hale gelmiş durumda. Son olarak DappRadar tarafından yayınlanan rapora göre; ilk 10 Metaverse projesi üçüncü çeyrek ticaret hacmi, ikinci çeyreğe kıyasla yüzde 80 oranında geriledi.

Metaverse Ticaret Hacminde Düşüş Yaşanmasına Rağmen İlgi Devam Ediyor

Metaverse sektörü, özellikle Decentraland ve Meta gibi belirli platformlarda önerilen düşük kullanıcı etkinliği hakkında, son zamanlarda oldukça fazla sayıda olumsuz durum ile karşılaştı. Buna rağmen DappRadar, metaverse olan ilginin hala devam ettiğini öne sürüyor.

metaverse ticaret hacminde dusus yasaniyortg

DappRadar, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bunu bir yükseliş işareti olarak görüyoruz çünkü bu tür projeler için heyecanın azalmadığını gösteriyor. Bunun yerine, kripto para fiyatlarındaki düşüş, ilgi eksikliği yerine projelerin genel işlem hacmini etkiledi.

DappRadar’ın raporu, NFT taban fiyatların ortalama yüzde 75 düştüğünü ve bunun ticaret hacimlerinin bu kadar düşmesinin nedenlerinden biri olabileceğini belirtti.

Yazar: Sena Karakılıç

Amazon’un Alexa Başkanından Yapay Zekâ Açıklaması

Son dönemde ChatGPT ile yapay zekâ botları popülerliğini artırmaya başladı. Dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olan Amazon’a bağlı olarak çalışmalarına devam eden Alexa’nın başkanı şirketin yapay zekanın ön saflarında yer aldığını belirtti. Alexa Başkanına Göre Amazon Yapay Zekâ Alanında Ön Sıralarda Amazon Alexa’nın başkanı, şirketin Silikon Vadisi’nde hızla yayılan ve Microsoft ile Alexa arasında yaşanan ...

Bağlantıyı kopyala