Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Polkadot Kurucu Ortağı Gavin Wood Şirketten Ayrıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde kripto şirketlerinde pek çok yönetici işten ayrılıyor. Son olarak Genesis Trading baş risk sorumlusu şirketten ayrıldığını açıklamıştı. Şimdi de Polkadot kurucu ortağı Gavin Wood şirketteki CEO’luk görevinden ayrıldığını açıkladı.

Gavin Wood, Polkadot Görevinden İstifa Etti

Polkadot Blockchain ağının kurucu ortağı Gavin Wood, şirketten ayrıldığını açıkladı. Wood, Polkadot ekosistemini destekleyen kilit destekçi Parity Technolohies’deki CEO’luk görevine geçiş yapacak.

Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre, 2015 yılında Ethereum Vakfı’ndan çıktıktan sonra Polkadot’u kuran uzun süredir kripto geliştiricisi olan Wood’un Parity Technolohies’in çoğunluk hissedarı olacak. Polkadot’un kurucu ortaklarından olan Bjön Wagner, yeni CEO olarak göreve gelecek.

Konu hakkında bir Polkadot sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, “Gav, Polkadot için önde gelen teknoloji inovasyonu ve gelişimine giderek daha fazla odaklandı ve bunu Baş Mimar olarak ileriye dönük yapmaya devam edecek.” dedi.

Temsilci, Wood’un bu unvan değişikliğinin kendisine, “Web3 hareketi, teknoloji ve kodlaması” alanına odaklanması için daha fazla zaman vereceğini açıkladı.

Yazar: Burak Köse

Fidelity, Bitcoin için kritik raporu yayımladı

Spot Bitcoin İhraççısı Fidelity, ilk çeyreğin ardından Bitcoin (BTC) için olumlu kısa vadeli görünümünü korurken, orta vadeli görünümünü revize etti. Fidelity Digital Assets, 22 Nisan tarihinde yayımladığı raporunda, Bitcoin’in (BTC) orta vadeli görünümünü pozitif’ten nötr’e çevirdi. Fidelity, Bitcoin’de oluşabilecek potansiyel bir satış baskısını da göz önünde bulundurarak fiyatın artık ucuz olmadığını aktardı. Rapor, önemli ölçütlerden ...

Bağlantıyı kopyala