Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Ethereum Classic Twitter Hesabı Askıya Alındı! Cardano Kurucusundan Tepki

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Yakın zamanda gerçekleşen Vasil Hard Fork’uyla dikkatleri üzerine çeken Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelmeye başladı. Son olarak çıkan yeni haberlere göre; bu ayın başlarında Ethereum Classic’in Twitter hesabında yapılan değişikliklerin ardından, Twitter hesabı askıya alındı. 600.000’den fazla takipçisi olan hesabın kısa süre önce askıya alınması, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson‘un tepkisine yol açtı.

Ethereum Classic Twitter Hesabı Askıya Alındı

Ethereum Classic ile Charles Hoskinson arasında yaşanan çatışmanın ardından Twitter, hesabı askıya aldı. Ethereum Classic ekibi, Twitter hesabını üzerine aldığı için Hoskinson’u suçlamıştı.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu, birkaç dakika önce masamdan geçti. Ethereum Classic twitter kolu ciddi şekilde askıya alındı mı? Yani tüm bu dramadan sonra, kullanıcılar ne olursa olsun kaybedilir miydi?

Konu ile ilgili olarak detay vermek gerekirse bu ayın başlarında, Ethereum Classic’in Twitter hesabının popüler Proof-of-Work (PoW) ağı Ergo’ya (ERG) özgü bir hesap haline getirildiğini hatırlatalım.

Yazar: Sena Karakılıç

Starbucks Kartlarına Bitcoin ve Ethereum Yüklenebilecek

Dünyanın en popüler kahve dükkanları zincirlerinden biri olan Starbucks, son mali tablosunu açıkladı. Düzenlenen etkinlikte hem şirketin kazancına dair bilgiler hem de gelecek vizyonuna dair planlar paylaşıldı. Toplantıda dikkat çeken açıklamalardan biri da Starbucks kartlarına artık Bitcoin ve Ethereum gibi kripto varlıkların yüklenebileceği bilgisi oldu. Starbucks Kartlarına Bitcoin ve Ethereum Gibi Varlıklar Geliyor Takvim yılı ...

Bağlantıyı kopyala