Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Seedify, Sunduğu Alternatifler ile NFT’leri Öne Çıkarıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

Günümüzün en öne çıkan oyun konseptlerinden biri de şüphesiz Blockchain tabanlı play2earn (P2E) oyunlar. Özellikle kullanıcıların aktif olarak yer aldığı ve bir yatırım aracı olarak da kullanılabilen bu tür oyunlar, popülaritesini hızla artırmaya devam ediyor. Bu noktada bu tarz projelerin sayısı da günden güne artıyor. Seedify de bu projelerden biri. Günümüzde çoğu P2E oyunu, kullanıcıların harcadıkları zamanı nakite dönüştürmeyi vadediyor.

Seedify, Sunduğu Alternatifler ile NFT Kazanma Olanağı Sunuyor

Tüm kripto para projelerinde olduğu gibi Seedify’ında çeşitli alternatifleri bulunuyor. Bunlardan bazıları Ultra (UOS), WEMIX (WEMIX) ve BHero (BHAT) olarak sıralanabilir. Diğer taraftan proje, bu alternatiflerin içerisinde Bhero‘nun emsallerine kıyasla çok daha ayırt edici özelliklere sahip olduğunu öne sürüyor. Bununda arkasında bir takım nedenler bulunuyor.

Proje, son NFT koleksiyonunun 60 dakika gibi rekor bir sürede satılmasını ön planda tutuyor. Tabii proje tek bununla da sınırlı değil.

Ultra (UOS) Nedir?

Ultra, kripto para birimlerini, etkileyici oyunları, turnuvaları ve canlı yayınları tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor. Kullanıcılara tek bir giriş üzerinden tüm etkinliklere erişme fırsatı tanıyan Ultra ekosistemi, oyun mağazası, dijital cüzdan, canlı yayın uygulaması ve turnuva uygulamalarına da sahip. Ek olarak bu eklentiler ile alım-satım işlemlerini gerçekleştirebilmenizde mümkün. Projenin detaylarına baktığımızda ise ekosistemi ve içeriğini tanıtarak ek gelir elde edilebildiğini görüyoruz. Projenin kripto varlığı ise UOS. UOS token, etkinliklerin tamamında kullanılan birincil yerel varlık olarak karşımıza çıkıyor.

Ultra’nın Avantajları

Oyun geliştiricilerini ve 3. Taraf şirketleri tek bir yerde toplayan Ultra, kendi avantajlarnıı şu şekilde özetlenmiş durumda:

  • Ultra, 3. taraf şirketlerin geniş bir oyuncu kitlesine erişmesine izin vermek için sıfırdan tasarlanmıştır
  • Oyun geliştiricileri, zahmetsizce ürün mağazaları kurabilir ve oyunların dağıtımını yönetebilir
  • Ultra, dünyadaki en hızlı akıllı sözleşme özellikli blok zincirlerinden biridir
  • İsteyen herkes platformu tavsiye ederek, reklamını yaparak ya da üye getirerek kazanç elde edebilir

WEMIX (WEMIX) Nedir?

WEMIX, merkeziyetsiz bir blockchain protokolü olarak karşımıza çıkıyor. Projenin temelleri 2019 senesinde WEMADE’in bir yan kuruluşu olan WEMADE TREE tarafından atıldı. Proje, 2021 senesinde MIR4 adlı oyunu dünyanın ilk ticari açıdan başarılı MMORPG türü olarak tanıttı. WEMIX Cüzdan, fonları ve kripto para birimlerini gözetim altına almaya gerek kalmadan yönetmede deneyim odaklı hizmetler sunuyor.

WEMIX Avantajları

Dünyanın pek çok bölgesinden sayısız oyuna ev sahipliği yapan WEMIX’in başlıca avantajlarını şu şekilde özetliyor:

  • Dünyanın en büyük ve en hızlı P2E oyun platformlarından biri
  • DAO modelini benimser ve topluluk tarafından yönetilir.
  • Oracle’lar tarafından desteklenen kripto para birimlerinin depolanmasını ve takas edilmesini destekler.

BHero Launchpad

NFT’leri ve oyunları odağına alan Bhero, projenin en öne çıkardığı çalışmalardan biri. BHero, tüm yasal düzenlemeleri ve gereklilikleri yakından takip ettiğini vurguluyor. Ayrıca en kısa sürede dijital varlık projelerini ve NFT’leri Elrond blok zincirine taşımayı planladığını belirtiyor.

Bhero ağının yerel kripto para birimi BHAT token olarak adlandırılıyor. BHAT, tüm DeFi projelerini yönetecek olan BH Network ekosisteminde önemli bir role sahip. BHero’nun öncelikli hedefleri arasında Coinbase, Binance, KuCoin, Gate.io ve Huobi gibi küresel kripto para borsalarında listelenmek yer alıyor. Yakın zamanda PancakeSwap, Uniswap ve Sushiswap gibi merkeziyetsiz kripto borsalarında (DEX) görücüye çıkmasına muhtemel gözüyle bakılıyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Bitcoin madencilik zorluğu verileri bu sefer şaşırttı!

Bitcoin madenciliği zorluğu, 5 Temmuz itibarıyla yüzde 5’in üzerinde bir düşüş yaşayarak son üç ayın en düşük seviyesi olan 79,5 terahash’a (T) geriledi. Bu düşüş, Mart ayında zorluğun kısa bir süre için 80T’nin altına indiği dönemden bu yana en büyük düşüş olarak kaydedildi. Mart ve Mayıs ayları arasında zorluk seviyesi artmış ve 88,10T ile tüm ...

Bağlantıyı kopyala