Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Coinbase, SEC Davasına Karşı Ripple’ı Destekliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple arasındaki davada yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak kripto para borsası Coinbase, SEC davasında Ripple’ı desteklediğini resmi olarak açıkladı. 

Coinbase’in Desteği Ripple’dan Yana

Blockchain şirketi Ripple’a Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davasında destekler artıyor. Kripto para borsası Coinbase, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple Labs arasında uzun süredir devam eden davada Ripple için mahkeme dostu (amicus) dosyalama izni için federal bir mahkemeye dilekçe verdi. 

Coinbase, bir kripto para lobi grubu olan Blockchain Association’a (Blockchain Derneği), Ripple’ı (XRP) kullanan bir kripto ödeme uygulaması olan SpendTheBits’e ve bir avukat olan John Deaton’a, Ripple’ın XRP’yi bir menkul kıymet olarak sattığı iddiaları üzerine 2020’nin sonunda Ripple’a dava açan SEC’e karşı davasını destekleyen son şirket oldu. 

coinbase sec davasina karsi ripplei destekliyor 2

Kripto para borsası Coinbase, SEC’in yaptırım eylemini getirmeden önce “adil bildirim” sağlayıp sağlamadığını vurguladı ve düzenleyicinin süreçteki işletmelere net bir rehberlik sağlamadığı yönündeki ortak endüstri şikayetine destek verdi. Coinbase dosyalamasında şu ifadelere yer verildi:

Kripto para birimi endüstrisi için Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kural koyma zorunluluğunun yokluğu dikkate alındığında, SEC’in binlerce benzersiz dijital varlıktan birinin satışına karşı bir yaptırım eylemi getirmeden önce adil bir bildirimde bulunup bulunmadığı sorusu genellikle oldukça olgusal olacaktır, bu da onu özet yargı konusunda karar vermek için özellikle uygun hale getirmeyecektir. 

Yazar: Burak Köse

Samsung ve Crypto.com Ortaklık Kurduğunu Açıkladı

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından birisi olan Samsung, Blockchain ve kripto alanında yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Güney Kore merkezli şirket son olarak dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Crypto.com ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Samsung, Crypto.com Ortaklığını Duyurdu Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, geçtiğimiz yılın ortalarında kendi kripto para birimi değişim platformunu ...

Bağlantıyı kopyala