Bitcoin (BTC) $ 62,185.66 2.13%
Ethereum (ETH) $ 2,410.94 2.29%
BNB (BNB) $ 561.60 2.77%
Solana (SOL) $ 142.92 3.24%
XRP (XRP) $ 0.530659 2.56%
Cardano (ADA) $ 0.351483 0.76%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109025 2.07%
Al veya Sat Paribu

NEAR, Güney Kore’de Web3 Merkezi Kuruyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Web3 teknolojisi birçok ülke yakından ilgileniyor. Son olarak çıkan haberlere göre; layer 1 Blockchain NEAR Protokolünü yöneten kar amacı gütmeyen kuruluş NEAR Vakfı, Güney Kore’de Web3 merkezi kuracağını açıkladı.

NEAR, Güney Kore’de Web3 Merkezi Kurduğunu Açıkladı

NEAR Vakfı, bugün yaptığı açıklamada, Kore ve Asya’daki Blockchain projelerine olan bağlılığını genişletmek için Güney Kore’de bir Web3 merkezi kurduğunu duyurdu.

vnear guney korede web3 merkezi kuruyor

NEAR Vakfı’nın yeni Kore merkezi, basın açıklamasına göre, Web3 oyunlarına özel olarak odaklanarak yerel Blockchain projelerini ve profesyonellerini NEAR Protokolüne çekmeyi hedefliyor.

NEAR‘ın yeni girişimi, geliştirici ve yatırımcı buluşmaları, hackathonlar gibi ve üniversitelerde Blockchain ve Web3 topluluklarını destekleyerek Kore’deki Blockchain topluluğunun büyümesini teşvik etmek için etkinlikler düzenleyecek.

FTX Ventures, Coinbase Ventures ve Hashed gibi önde gelen risk sermayesi şirketlerinden yatırım çekti ve ekosistem büyümesini hızlandırmak için yaklaşık 800 milyon dolara değerinde bir fon işletiyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin fiyatı ve Ether ETF’lerinde beklenti ne yönde?

Kripto varlık yöneticisi Bitwise’ın ünlü araştırmacısı Ryan Rasmussen, Yahoo Finance’te Bitcoin ve Ether yorumlarını paylaştı. Rasmussen, Ether ETF beklentisinde nötr kalırken Bitcoin’de yükselişin devam edeceğine inanıyor. Sırada Ether ETF’leri mi var? Rasmussen, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Mayıs ayında Ether ETF’lerine onay verme olasılığını eşit görüyor: “SEC’e yaptığımız başvurunun onay ve ret alma ihtimali ...

Bağlantıyı kopyala