Bitcoin (BTC) $ 62,171.66 0.97%
Ethereum (ETH) $ 2,420.61 1.24%
BNB (BNB) $ 564.24 2.04%
Solana (SOL) $ 144.60 2.89%
XRP (XRP) $ 0.534984 1.51%
Cardano (ADA) $ 0.355407 1.06%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109398 0.83%
Al veya Sat Paribu

Dubai Merkezli Lüks Otel, Shiba Inu ile Ödeme Kabul Edecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para birimleri hızlı bir şekilde benimsenmeye devam ediyor. Birçok farklı alandan şirket, kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kullanmaya başladı. Son olarak Dubai merkezli lüks otel W Hotels, popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) kabul ettiğini açıkladı.

Dubai Merkezli Lüks Otelden Shiba Inu Hamlesi

Dubai’de bulunan 5 yıldızlı lüks bir otel olan W Hotels, müşterilerine kripto hizmeti sunmak için kısa süre önce Travala ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık sayesinde, W Hotels müşterileri Shiba Inu dahil 80’den fazla kripto para birimini kullanarak ödeme yapabilecek.

Travala.com, Shiba Inu’nun ilk kullanıcıları arasında yer alıyor ve 7 Aralık 2021’de en popüler köpek temalı kripto para birimine destek ekledi. O zamandan beri Travala.com, dünya çapında 3 milyondan fazla alanda seyahat rezervasyonu yapılabilmesi için SHIB ödemelerini destekledi.

Bunun yanında Travala.com, Dubai’de Shiba Inu’nun ana akım bir ödeme yöntemi haline gelmesine yardımcı oluyor. Travala.com, en lüks otellerde kalmak, en iyi restoranlardan bazılarında yemek yemek ve Dubai’deki en çılgın aktivitelerin keyfini çıkarmak gibi sayısız hizmet için rezervasyon yaptırmak için SHIB ödemelerini kabul ediyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Kuzey koreli hackerlar kripto sektöründen milyarları götürdü

ABD merkezli siber güvenlik şirketi Recorded Future, Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının kripto para sektöründeki illegal faaliyetlerine dair yeni bir araştırma raporu paylaştı. “Crypto Country: North Korea’s Targeting of Cryptocurrency” adlı rapora göre Kuzey Koreli hacker’lar son altı sene içerisinde toplam 3 milyar dolar değerinde kripto parayı kendi ülkesine taşıdı. Söz konusu zararın yarısından fazlasını 2022 ...

Bağlantıyı kopyala