Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

FTX, FTX US ve Alameda Bölüm 11 İflas Başvurusunda Bulundu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bir zamanların milyarder kişisi Sam Bankman-Fried’in dev kripto imparatorluğu çöktü. Sam Bankman-Fried FTX, FTX US ve Alameda şirketleri için Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu.

Sam Bankman-Fried İmparatorluğu İçin Yolun Sonu Göründü

Sam Bankman-Fried (SBF), Twitter hesabı üzerinden son yaşanan olaylarla ilgili paylaşımda bulundu. SBF paylaşımında FTX, FTX US ve Alameda için Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunduklarını açıkladı.

Son dönemde pek çok kripto şirketi Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunmuştu. Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunan Voyager Digital ve Celsius gibi şirketlerin yanına FTX, FTX US ve Alameda Research şirketleri de eklenmiş oldu. Bölüm 11 iflas başvurusu sonrasında FTX’in Türkiye operasyonlarını yürüten FTX TR cephesinden şu açıklama yapıldı:

FTX TR olarak bugüne kadar ne söylediysek yaptık, sözlerimizi elimizden geldiğince tutmak için özenle çalıştık.

Bugün de aynı özenle süreç içerisinde size söz verdiğimiz tüm planlarımıza sadık kalacağız. Bunun için FTX TR ekibi olarak bu gece ve bütün hafta sonu söz verdiğimiz gibi FTX TR kullanıcılarının bakiyelerini hesaplarına göndermek için canla başla çalışacağız.

Bize şimdiye kadar destek veren herkese gönülden teşekkür ederiz.

FTX TR Ekibi.

Yazar: Burak Köse

Paribu, Dünya Kitapseverler Günü’nde okuyuculara ulaşıyor

Dünya Kitapseverler Günü’nde Paribu, Paribu Reads ile okuyucuları yeni kitaplarla buluşturuyor. Paribu, doğru bilgiye ulaşma ve teknoloji ekosistemine yönelik kapsamlı içerikleri okuyuculara kazandırma kapsamında Paribu Reads ile dikkat çekmeye devam ediyor. Dünya Kitapseverler Günü’nde Paribu Reads, okuyucular ile buluşuyor. Alex Tapscott’ın kaleme aldığı Dijital Varlık Devrimi, 9 Ağustos Dünya Kitapseverler Günü’nde okuyucusuyla buluşurken, Turan Sert’in ...

Bağlantıyı kopyala