Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Kripto Para Borsası Kraken, FTX ve Alameda Hesaplarını Dondurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto endüstrisinde FTX depreminin artçı sarsıntıları devam ediyor. Kripto para borsası Kraken, FTX Group ve Alameda Research ile bu şirketlerin yöneticilerinin hesaplarını dondurduğunu açıkladı.

Kraken, FTX ve Alameda İle İlişkili Hesapları Dondurdu

FTX, FTX US ve Alameda’nın Bölüm 11 iflas başvurusu sonrasında kripto endüstrisinin diğer şirketlerinden konuyla ilgili yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Kraken tarafından yapılan açıklamada FTX ve Alameda ile ilişki hesapların dondurulduğu belirtildi.

ABD merkezli kripto para borsası Kraken, Twitter hesabı üzerinden, Sam Bankman-Fried’in kripto imparatorluğunun çöküşü sonrasında yaşananlara dair açıklamalarda bulundu. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kraken, iflas başvurusu yapan FTX Group ve Alameda Research’ün yanında yöneticilerinin sahip olduğu bir dizi hesapla ilgili kolluk kuvvetleri ile görüşme sağladı. Yapılan görüşme sonrasında FTX Group ve Alameda hesaplarının yanı sıra bu hesaplarla ilişki yöneticilerin hesapları da, alacaklıları korumak adına donduruldu.

Kraken açıklamasında diğer müşterilerinin fonlarının etkilenmediğini ve “tüm varlıklarını koruduğunu” belirtti. Kraken’in bu hamlesinin öncesinde Binance, FTX’in yerel token’i olan FTT varlıklarını dondurduğunu açıklamıştı.

Yazar: Burak Köse

Polygon (MATIC) Neden Yükseldi? 14 Temmuz 2022

Piyasa değerine göre en değerli kripto para birimleri arasında 17’inci sırada konumlanan Polygon (MATIC), son 24 saatte yüzde 10’a yakın değer kazandı. Peki Polygon (MATIC) neden yükseldi? Polygon (MATIC) Neden Yükseldi? Kripto para piyasası son zamanlarda oldukça zor bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Ancak, bu piyasa ortamında yükselen altcoin’ler de var. Son 24 saatte yüzde 10’a ...

Bağlantıyı kopyala