Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Binance Solana Ağında USDC ve USDT Yatırma İşlemlerini Askıya Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsaları son dönemde oldukça hareketli güncelerden geçiyor. Bir taraftan günden güne büyüyen FTX krizi, diğer taraftan rezerv kanıtı gelişmeleri derken su oldukça bulanıklaşmış durumda. Bu noktada Uniswap’ın artan işlemler nedeniyle erişim sorunları yaşamasına bir gelişme daha eklendi. Binance bir sonraki duyuruya kadar Solana ağındaki USDC ve USDT yatırma işlemlerini askıya aldı.

Binance Solana Ağında USDC ve USDT Yatırma İşlemlerini Askıya Aldı

Binance Solana Ağında USDC ve USDT Yatırma İşlemlerini Durdurdu

Kripto para borsaları arasındaki yaşanan gelişmeler tüm hızıyla sürerken bir gelişme de Binance’den geldi. Binance yayımladığı bir blog yazısında bir sonraki duyuruya kadar Solana ağındaki USDC ve USDT yatırma işlemlerini askıya aldığını açıkladı:

“USDC (SOL) ve USDT (SOL) mevduatları bir sonraki duyuruya kadar geçici olarak askıya alınmıştır”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Spot Bitcoin ETF listelemeleri madencileri nasıl etkiledi?

ABD’de spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) listelenmesinin ardından araştırmacılar gözünü madencilere çevirdi. Raporlara göre ETF listelemelerini bir satış fırsatı olarak gören madenciler büyük miktarda BTC’yi borsalara taşıdı. Bitfinex’in paylaştığı son Alpha raporuna göre madenciler, ETF listelemelerinin ikinci gününde tokenleri alım-satım platformlarına yığdı. Glassnode’un zincir üstü verilerinin ele alındığı raporda blokzincir doğrulayıcılarının bir günde 1 ...

Bağlantıyı kopyala