Bitcoin (BTC) $ 61,987.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,417.12 0.31%
BNB (BNB) $ 562.51 0.25%
Solana (SOL) $ 143.14 0.86%
XRP (XRP) $ 0.53113 0.63%
Cardano (ADA) $ 0.349651 1.18%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10866 0.50%
Al veya Sat Paribu

Paribu Hub’dan Akıllı Sözleşme ve Solidity Practicum Eğitimi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Blockchain ve kripto sektörü oldukça hızlı gelişiyor. Hemen hemen her gün yeni bir teknolojik gelişmenin yaşandığı sektörde en önemli aktörler ise şüphesiz geliştiriciler. Sektörün henüz yeni yeni keşfedilmesi ve alandaki geliştirici eksikliğinin de etkisi ile geliştirici ihtiyacı hızla artıyor. Paribu Hub da bu eksikliği gidermek amacıyla Patika.dev ile iş birliği yaparak “Akıllı Sözleşme ve Solidity Practicum” eğitimi düzenliyor.

Paribu Hubdan Akilli Sozlesme ve Solidity Practicum Egitimi

Paribu Hub, Patika.dev ile Akıllı Sözleşme ve Solidity Practicum Eğitimi Verecek

Blockchain sektöründeki gelişimin hızı giderek artıyor. Bir taraftan yeni projeler yatırımcılar ile buluşurken diğer taraftan kullanıcılar yenilikçi ürünler ile seçenek şansı buluyor. Bu noktada sektörün en öne çıkan ihtiyaçlarından biri de geliştiriciler oluyor. Paribu Hub da geleceğin teknolojisi olan Web3’ün temellerini öğretmek için yeni bir iş birliğine imza attı. Türkiye’nin en büyük yazılımcı topluluğuna sahip girişimlerinden Patika.dev ile iş birliği yapan Paribu Hub, Web3 alanında akıllı sözleşme ve solidity practicum eğitimini katılımcılar ile buluşturuyor.

Teorinin denetimli pratik uygulamasını vermek için tasarlanmış olan bu eğitim; Web3 teknolojileri ile ilgilenen, en az bir yazılım dili bilen, araştırmayı, öğrenmeyi, paylaşmayı seven herkese açık ve ücretsiz olacak. Eğitime katılan ve başarılı olan katılımcılar ise ihtiyaca yönelik pozisyon açılması durumunda Paribu’da çalışma imkânı da elde edebilecek. 16 Aralık – 22 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek eğitim için son başvuru tarihi ise 8 Aralık. 

Daha detaylı bilgiye ulaşmak ve başvurmak için buraya tıklayarak Patika.dev’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Yazar: Cem Arslan Kurt

Rockstar Eski Başkanından Blockchain Hamlesi

Dünyanın en çok satan oyunlarından birisi olan Grand Theft Auto V oyununun yapımcısı Leslie Peter Benzies, yeni oyununu duyurdu. Benzies, yeni oyunu için Blockchain deneyimi olan kişileri işe alıyor. GTA Yapımcısı Yeni Oyununda Blockchain Teknolojisi Kullanabilir Oyun dünyasının kalbinin attığı Gamescom etkinliğinin açılış gecesinde, Grand Theft Auto serisinin yapımcısı olan ve Rockstar Games’in yan kuruluşu ...

Bağlantıyı kopyala